ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινά το Love Tour της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εγκαινιάζει το πρόγραμμα της καλοκαιρινής της περιοδείας για φέτος με δύο μεγάλες συναυλίες στην Θεσσαλονίκη και στον Βύρωνα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινά το Love Tour της

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης παρουσίας στα μουσικά πράγματα. «Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε. Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε», ξεκινά το δελτίο τύπου της φετινής περιοδείας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Μια ερμηνεύτρια που μπορεί να μας ταξιδέψει με κάθε της ζωντανή εμφάνιση, ξεκινά ένα Love Tour, μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία με πολλούς σταθμούς σε πόλεις της Ελλάδας.

Οι δύο πρώτοι μεγάλοι σταθμοί της περιοδείας είναι στις 15 Ιουνίου στο θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη και στις 19 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα.

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τηn προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

Κερδίζουν προσκλήσεις

ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ ΘΕΣ/ΚΗ 15/6:
Κωνσταντίνος Ουζούνογλου
Μαρία Τσιακιρίδου

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΒΥΡΩΝΑ 19/6:
Κώστας Προβιδας
Ευαγγελία Παπίλα

SPONSORED LINKS

"Διαστροφή: η ηδονή που δεν έχεις δοκιμάσει."

Louis Aragon, 1897-1982, Γάλλος συγγραφέας & ποιητής

  • 1866 - Ο Γεώργιος Σκούφος αναλαμβάνει δήμαρχος Αθηναίων.

    1915 - Χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά χημικά όπλα (μάχη του Υπρ, Α' Παγκόσμιος Πόλεμος).

    1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Βυθίζεται έξω από τις Λαγούσες νήσους το αντιτορπιλικό Ύδρα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY