ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Ηρώ η Artista στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός

Η Ηρώ ανεβαίνει στη σκηνή του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός για μια μοναδική συναυλία την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Ηρώ η Artista στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός

Έντονα προσωπικό ύφος, δάχτυλα που τρέχουν πάνω στα πλήκτρα του πιάνου και μια φωνή δροσερή και άμεση. Αυτή είναι η Ηρώ κι αυτή θα απολαύσουμε σε μια μοναδική συναυλία στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό, στην Πλατεία Καρύτση, την Πέμπτη 18 Μαΐου, με τίτλο Η Artista.

Ερμηνεύτρια, συνθέτρια και πιανίστα, με αγάπη για την ίδια τη μουσική και αυστηρές επιλογές, η Ηρώ έρχεται μαζί με την Άνοιξη, στον Παρνασσό, όπου θα ερμηνεύσει μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες, τραγούδια που έχει αγαπήσει αλλά και τραγούδια από το νέο της cd με το τίτλο Η Artista
Ανήσυχη όσο και δημιουργική, η Ηρώ, σε αυτή τη μοναδική συναυλία θα μας ταξιδέψει στην πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία της και μαζί θα μας παρουσιάσει τη νέα της και πολύ ενδιαφέρουσα δισκογραφική δουλειά.

Η Artista, το νέο cd της Ηρούς, όμοιο με μουσική παλέτα, έχει τις αναφορές του σε πολλές και διαφορετικές δεκαετίες, σε διαφορετικά είδη, σε πολλές γλώσσες και διαφορετικά είδη με κυρίαρχη μια και μοναδική αίσθηση, αυτήν της Αrtista.

Η Artista, νέο cd

Δεκαπέντε υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, μοναδικών ερμηνευτών επιλέχθηκαν με αγάπη και θαυμασμό από την Ηρώ για να γίνουν μέρος της νέας αυτής δουλειάς της. H Artista μας θυμίζει με το δικό της προσωπικό ύφος, τραγούδια όπως το Ρόζα Ροζαλία από την Λιλιπουπολη, Ίρμα που αγαπήσαμε από τη φωνής της Ελλης Λαμπέτη, Νυχτερινή εκπομπή της Αφροδίτης Μάνου, Παιχνίδι ο έρωτας, Σκάρλετ που γνωρίσαμε από τον Γιώργο Μαρίνο, Ο Στρατιώτης ένα νέο τραγούδι της Ηρους, το Αθάνατο Νερό, Της γυναίκας η καρδιά από το Στρατο Διονυσιου, Θες, Σ’ έχω ερωτευτεί, Έτσι είναι οι σχέσεις, H αρτίστα της Κανελλίδου κι ακόμη τρία τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο La alegria, Les parapluies de Cherbourg, I’ll always love you.

Artista: Όμορφη ωριμότητα με νεανική δύναμη και ήρεμη γνώση

Τι είναι εντέλει η δική της Artista; Τι συνδέει αυτά τα τραγούδια που άφησαν εποχή κι η ίδια επέλεξε να μας τα θυμίσει δίνοντάς τους μια καινούργια ζωή;

H Ηρώ έχει τις απαντήσεις: Ένα «Έτσι είναι οι σχέσεις» που με καθόρισε και με σηματοδότησε στην νεαρή μου ηλικία αυτή της αναζήτησης και της αποκάλυψης των ορίων μου που σύντομα κατάλαβα ότι ήταν ατέλειωτα… κι έπειτα…
Ένας «στρατιώτης» που έκανε την εμφάνιση του μέσα μου μαζί με την μεγαλύτερη ίσως αλλαγή αυτού του αιώνα στην ζωή μας και την καθημερινότητα μας … Αυτός ο στρατιώτης ήρθε να μου θυμίσει την ορμητική εφηβεία μου τότε που μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο. Ήρθε να μου θυμίσει ότι και τώρα μπορώ, αρκεί να πιστέψω.

Όμορφη ωριμότητα με νεανική δύναμη και ήρεμη γνώση είναι τα συνθετικά της εξέλιξης μου σε αυτό το cd και κάθε μέρα χαίρομαι όλο και πιο πολύ τις στιγμές και νοιάζομαι λιγότερο για το «χρόνο» σαν έννοια μιας και συμβιβάστηκα με το γεγονός ότι εκείνος κάνει την δική του πορεία και διόλου δεν νοιάζεται …

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, πλατεία Καρύτση 8
Πέμπτη 18 Μαΐου
Ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.

Πωλήσεις εισιτηρίων

• www.viva.gr, 11876 & στα καταστήματα: Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης, Αθηνόραμα.
• Στα ταμεία του Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός”: Τετάρτη και Παρασκευή 5-8 μ.μ
• Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός”, Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8 (Μετρό: Στάση Πανεπιστήμιο)

Νικητές διαγωνισμού

ΜΑΡΙΑ ΦΙΟΡΑΚΗ
ΑΓΑΠΗ ΓΑΒΑΛΑΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
ΧΡΥΣΑ ΡΗΓΑ
ΕΥΑ ΠΑΣΑΚΑΛΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Στην αγάπη, όπως και στο καλό φαΐ, η ηδονή είναι ζήτημα υψίστης λεπτότητος."

Ιταλο Καρβινο

  • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
    1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
    1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
    1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
    1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.

© 2002-2018 MEDIA2DAY