Adorn yourself, O dear soul στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Με την αρμονική σύμπραξη οργάνου και φωνής συνεχίζεται ο κύκλος Οργάνου την Μεγάλη Εβδομάδα στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου.
Adorn yourself, O dear soul στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Δύο καλλιτέχνιδες που ζουν και εργάζονται στην Βιέννη θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα θρησκευτικής κατάνυξης με έργα από την εποχή του μπαρόκ μέχρι και τις μέρες μας. Από το κοντσέρτο του Bach για όργανο σε λα ελάσσονα (πάνω σε θέμα του Vivaldi) μέχρι απόσπαμα από το ορατόριο Elias του Mendelssohn και από θρησκευτικές συνθέσεις του Reger μέχρι την Toccata en estilo llanero του Nasi, γραμμένη το 2001, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.

Ο Ανοιξιάτικος Κύκλος Οργάνου είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ (EFFE - Europe for Festivals, Festivals for Europe), που ιδρύθηκε από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Φεστιβάλ, και έχει συμπεριλάβει φεστιβάλ που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητά τους, την καλλιτεχνική τους ποιότητα και έχουν σημαντική επίδραση σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η πλατφόρμα αντιπροσωπεύει 31 Ευρωπαικές χώρες, των οποίων τα φεστιβάλ προάγουν τον πολιτισμό και ομορφαίνουν την ζωή των πολιτών.

Info:

Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
(Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα, Αθήνα-Στάση Μετρό: Σύνταγμα)
Διάρκεια συναυλίας: 60' - 70'
Εισιτήριο: 10 ευρώ προπώληση & 12 ευρώ στην είσοδο
Νέοι έως 18 χρόνων: 8 ευρώ προπώληση & 10 ευρώ στην είσοδο (μειωμένος αριθμός θέσεων)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v