Οι καλύτερες συναυλίες της Άνοιξης

Depeche Mode, Diamanda Gallas, Mayhem και όσα ακόμα πολλά και συναυλιακά μας επιφυλάσσει η άνοιξη στα live stages της Αθήνας.
Οι καλύτερες συναυλίες της Άνοιξης

Δεν παραπονιόμαστε. Το συναυλιακό καλοκαίρι φαντάζει μακριά ακόμα όμως ευτυχώς η άνοιξη είναι εδώ για να μας κρατήσει μουσική συντροφιά με αγαπημένες μπάντες σε αναμενόμενες επιστροφές ή παρθενικές εμφανίσεις.

Timo Tolkki
21 Απριλίου

Βιρτουόζος δεξιοτέχνης κιθαρίστας, ιθύνων νους των σπουδαίων δίσκων των Stratovarius πρωτεργάτης του Power metal και άλλοι τόσοι χαρακτηρισμοί θα ακουστούν για την εμφάνιση του την Παρασκευή 21 Απριλίου στο Piraeus Academy, σε ένα show με τραγούδια από όλη την καριέρα του. Προπώληση 18€.

Candlemass
22 Απριλίου

Μια ημέρα μετά, το κορυφαίο doom metal συγκρότημα ερμηνεύει στον ίδιο χώρο όλο το επιδραστικό άλμπουμ – σταθμό στο είδος, με τίτλο Nightfall, σε ένα live που θα συζητηθεί. Προπώληση από 22€.

Chelsea Wolfe
29 Απριλίου

H πρώτη επί ελληνικού εδάφους εμφάνιση της Chelsea Wolfe, της σύγχρονης «μούσας» του ακραίου/ σκοτεινού εναλλακτικού ήχου, στο Piraeus Academy αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα. Προπώληση από 23€.

The Sonics
29 Απριλίου

Η κορυφαία Garage Rock μπάντα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από επτά ολόκληρα χρόνια για μια και μοναδική εμφάνιση στο Gagarin 205.

Panda Dub
5 Μαΐου

O Γάλλος… μοναχός του τάγματος της dub, με ένα τέλειο μείγμα από ethnic δείγματα, edgy και powerfull electro tunes, επανέρχεται έναν χρόνο μετά την σούπερ εμφάνισή του στον Βοτανικό για να καταλάβει τη σκηνή του Fuzz. Προπώληση από 18€.

Wovenhand
13 Μαΐου

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη στη χώρα μας, o David Eugene Edwards και οι εξαιρετικοί μουσικοί που τον πλαισιώνουν θα πραγματοποιήσουν δύο εμφανίσεις, την Παρασκευή 12 Μαΐου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 13 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club. Προπώληση από 20€.

Depeche Mode
17 Μαΐου


Χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις και με νέο άλμπουμ ανά χείρας, το αγαπημένο γκρουπ επιστρέφει στο Terra Vibe με σκοτεινές μελωδίες, αλλά και μπόλικο χορό. Προπώληση από 33€.

Diamanda Galas
20 Μαΐου

«Δεν είμαι Γκοθ, είμαι Ελληνίδα. Γκοθ σημαίνει Γερμανός. Το να είσαι Ελληνίδα δεν είναι ένα απλό γεωγραφικό γεγονός, είναι ένα πνευματικό γεγονός». Η ιέρεια του σκότους, η θρυλική αβανγκάρντ σοπράνο σε μία συγκλονιστική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Προπώληση από 35€ (20€ φοιτητικό).

The Mission
24 Μαΐου

Με νέο άλμπουμ ανά χείρας, το Another Fall From Grace, η gothic rock, post punk μπάντα των δύο αποσχισθέντων μελών των Sisters of Mercy εμφανίζεται στο Gagarin 205. Προπώληση από 25€.

Mayhem
26 Μαΐου

Η μπάντα της οποίας: α) ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε τινάζοντας τα μυαλά του β) ο κιθαρίστας δολοφονήθηκε από τον session μπασίστα, βρίσκεται πίσω από ένα εκ των πιο εμβληματικών άλμπουμ στην ιστορία του ακραίου black ήχου. Σε δύο show στο Fuzz και στο Fix Factory of Sound, εναπομείνατα και νέα μέλη θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο "De Mysteriis Dom Sathanas". Εισιτήρια από 28€.

Monster Magnet
28 Μαΐου

Επιστροφή στα γνώριμα εδάφη του Piraeus Academy για την αρμάδα του Wyndorf για ένα ακόμη ροκ εντ ρολ μάθημα… πανεπιστημιακού επιπέδου. Προπώληση από 19€.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v