Οι Dub Inc στο Piraeus 117 Academy

Το γνωστό reggae συγκρότημα των Dub Inc έρχεται στην σκηνή του Piraeus 117 Academy για να μας κουνήσει σε «rub a dub» ρυθμούς στις 10 Μαρτίου.
Οι Dub Inc στο Piraeus 117 Academy
Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Piraeus 117 Academy, το βράδυ μας θα ντυθεί στα χρώματα και τους ήχους των Dub Inc, ενός συγκροτήματος που ανήκει αδιαμφισβήτητα στους σημαντικότερους πρεσβευτές της ευρωπαϊκής reggae σκηνής και έρχεται στην χώρα μας για μια εμφάνιση που θα συζητηθεί.

Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1998 και τα μέλη του έχουν διανύσει σχεδόν είκοσι χρόνια μέχρι σήμερα μαζί, μετρώντας παράλληλα 6 ολοκληρωμένες δισκογραφικές προσπάθειες, αμέτρητα shows και πολλά reggae βραβεία. Πάνω από όλα όμως ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη μουσική τους ταυτότητα, συνώνυμη του ήχου τους και της ιδιοσυγκρασίας τους.

Tελευταίο τους πόνημα, το “So What”, στο οποίο οι Dub Inc πειραματίζονται με το νέο “rub a dub” ρεύμα που έχει αναδυθεί τα τελευταία χρόνια. Με ηλεκτρονικές επιρροές, κάποια στοιχεία dubstep και μερικές hip hop προσθήκες, ανανεώνονται με σκοπό να εκπλήξουν ένα αναπτυσσόμενο κοινό απαρτιζόμενο από ένθερμους fans, που περιμένουν με ανυπομονησία για τη νέα μουσική κυκλοφορία της μπάντας.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Piraeus 117 Academy, οι Dub Inc ετοιμάζονται για μια μοναδική συναυλία που θα δώσει ρυθμό σε εκείνο και τα επερχόμενα βράδια μας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v