Το piano στα forte του... επιστρέφει

Ο κύκλος συναυλιών «Το piano στα forte του» παρουσιάζει, στην τέταρτη έκδοσή του, πέντε καταξιωμένους διεθνώς Έλληνες πιανίστες.
Το piano στα forte του... επιστρέφει

Ο κύκλος συναυλιών «Το piano στα forte του» παρουσιάζει, στην τέταρτη έκδοσή του, πέντε καταξιωμένους διεθνώς Έλληνες πιανίστες. Με έργα που ξεκινούν από το μπαρόκ και φτάνουν ως το παρόν, ο ακροατής θα απολαύσει κατά βάση κλασσικό και ρομαντικό ρεπερτόριο. Η φαντασία των σολίστ είναι αστείρευτη: έχοντας τα χέρια τους ελεύθερα, επέλεξαν εκλεκτά και ιδιαίτερα ελκυστικά προγράμματα τόσο για τον φιλόμουσο ακροατή όσο και για τον ειδήμονα.


Πρόσθετα στοιχεία του φετινού κύκλου αποτελούν η συνέχεια της συνεργασίας με την ΑΣΟΝ, καθώς και το μάστερ κλας πιάνου του Κάρολου Ζουγανέλη, καθηγητή του Ωδείου των Παρισίων. Σε μία ειδική εκδήλωση, τρεις εξαίρετοι σολίστ θα συμπράξουν με την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΑΣΟΝ) τον Απρίλιο του 2017.


Ο κύκλος συναυλιών «Το piano στα forte του» διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά, με κύριο σκοπό να παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό Έλληνες πιανίστες υψηλού επιπέδου και με διεθνή καριέρρα. Κατά δεύτερο λόγο, συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν να εμφανιστούν αρκετά χρόνια σε ρεσιτάλ πιάνου στην Αθήνα. Επίσης σημαντικό στοιχείο αποτελεί η δημογραφική ποικιλία των σολίστ: με καταγωγή από 5 διαφορετικές ελληνικές πόλεις, και καλύπτοντας σε αυτή την έκδοση του κύκλου ένα φάσμα τριών γενιών, οι πιανίστες δίνουν ένα ακόμα καλό δείγμα του ταλέντου της χώρας.

Info:

Ωδείο Αθηνών, Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου Β' 17-19, 106 75 Αθήνα, 210-7240673
Θέατρο Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης Θεμιστοκλή Σοφούλη 2, 17122 Νέα Σμύρνη
210-9418011. Στάθμευση εντός σχολείου από οδό Βυζαντίου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος 10€ (+ΑΣΟΝ)
Μειωμένο 5€ (+ΑΣΟΝ)
Διακεκριμένη θέση 15€ (μόνο συναυλία ΑΣΟΝ)
Οικογενειακό 20€ (έως 2 ενήλικες και 3 παιδιά) (+ΑΣΟΝ)
Τα πέντε ρεσιτάλ 40€
Τρία ρεσιτάλ 25€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v