Οι ATH Kids κάνουν πάρτι… στο Μέγαρο!

Ένα απογειωτικό πάρτι με rap, DJs και πολύ χορό έρχεται να ξεσηκώσει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.
Οι ATH Kids κάνουν πάρτι… στο Μέγαρο!
Ο Dane Daze από το Κονγκό, ο Majin Cost και ο Kareem Kalokoh από τη Σιέρα Λεόνε, ο Valentin Rivera από το Περού και τον Ισημερινό, παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς, μαζί με τον Έλληνα Joseph. Αυτοί είναι οι AΤΗ Kids: DJs, rappers, video artists, performers. Τους ενώνει η αγάπη για την Αθήνα, μια κοινή αισθητική και η γλώσσα που έμαθαν άπταιστα στο σχολείο, τα ελληνικά. Φιλοξενούμενοι της Σειράς Γέφυρες που διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος, οι ATH Kids μάς καλούν, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, σε ένα απογειωτικό πάρτι-συναυλία με rap, DJs, τραγούδια, και εξαιρετικά βίντεο που δημιουργούν οι ίδιοι.

Oι πόρτες για το κοινό ανοίγουν στις 8:00. Η σάλα της Αίθουσας Banquet, χωρίς καθίσματα, μετατρέπεται σε μια μεγάλη πίστα, όπου όλοι θα μπορούν να χορέψουν και να διασκεδάσουν, με ένα ποτό στο χέρι, σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Οι ATH Kids μέσα από τα δικά τους λόγια

• «Είμαστε παιδιά της Αθήνας, γι’ αυτό βάλαμε το ATH μπροστά από το Kids που είναι ο κώδικας της πόλης. Στο βίντεο δείχνουμε μια Αθήνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί.»
• «Δέσαμε επειδή μοιραζόμαστε την ίδια νοοτροπία. Ήταν κάτι πολύ σπάνιο για αυτήν την πόλη, όπου ο καθένας κάνει πράγματα μόνος του.»
• «Όλα τα κάνουμε μόνοι μας, συσπειρωμένοι και με αγάπη. Δεν έχουμε σκοπό το κέρδος. Αν το κάνεις με σκοπό τα χρήματα, έχεις ημερομηνία λήξης.»
• «Θέλουμε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά και να έχουμε διάρκεια. Και είναι πολύ βασικό για μας αυτό που κάνουμε να είναι 100% ελληνικό.»
• «Επηρεαστήκαμε πολύ από την ταινία Kids του Larry Clark. Μόλις την είδαμε, είπαμε “αυτοί είμαστε”. Έχει και εκεί μαύρους, λευκούς και λατίνους.»
• «Ο κόσμος που συναντάμε δεν είναι πολύ καλά. Σίγουρα οι Έλληνες, ψυχολογικά, δεν είναι στα καλυτέρα τους. Από άποψη δημιουργίας, πάντως, γίνονται πολλά πράγματα.»
• «Μας ενοχλεί η διάκριση και οι στενόμυαλοι άνθρωποι και το ότι σε επηρεάζει η πραγματικότητα και γίνεσαι και εσύ μίζερος.»




Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, 21.00
Έναρξη προσέλευσης: 20.00
Αίθουσα Βanquet

Τιμές εισιτηρίων
15 € (γενική είσοδος)
7 € (φοιτητικό)

Πληροφορίες
210 72.82.333
www.megaron.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v