Οι Triplicity στη Μουσική πλατφόρμα Pireos 138

Οι Triplicity ξεδιπλώνουν το αυτοσχεδιαστικό τους ταπεραμέντο στο Μουσείο Μπενάκη.
Οι Triplicity στη Μουσική πλατφόρμα Pireos 138

Το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει στο PIREOS 138 τη μουσική πλατφόρμα που στόχο έχει να δώσει βήμα σε curators από το χώρο της μουσικής να παρουσιάσουν και να συστήσουν το κοινό σε νέους ήχους και μουσικούς πειραματισμούς.


Καλλιτέχνες που ανήκουν σε διαφορετικά είδη μουσικής επιλέγονται και παρουσιάζονται στη διάρκεια ενός μήνα από τον εκάστοτε μουσικό επιμελητή.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 - "Triplicity"

Οι Triplicity αποτελούν μια ομάδα τριών ιδιαίτερα ξεχωριστών μουσικών οι οποίοι μοιράζονται έναν κοινό στόχο: τη δημιουργία του προσωπικού τους ήχου στη σκηνή της αυτοσχεδιαστικής μουσικής και της σύγχρονής jazz του σήμερα. Μέσω της ανάμειξης φαινομενικά ετερόκλητων επιρροών, από τις παραδοσιακές φόρμες της jazz και τις γεμάτες ενέργεια διαθέσεις της rock μέχρι τις πολυρυθμίες της Αφρικής, οι Triplicity χαράσσουν ένα εκλεκτικό μουσικό μονοπάτι, κομμένο και ραμμένο για όσους αναζητούν περιπετειώδη ακροάματα. Οι Triplicity αποτελούνται από τους Γιώργο Σταυρουλάκη στην ηλεκτρική κιθάρα και στο guitar synth. Παναγιώτη Μπουραζάνη στο ηλεκτρικό μπάσο και στα φωνητικά και Πάνο Βασιλόπουλο στα τύμπανα.

Info:

Μουσείο Μπενάκη
Κτήριο Οδού Πειραιώς
Ώρες
19:30
Εισιτήρια
Είσοδος με ποτό €7

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v