Ο Rous αφηγείται μουσικές ιστορίες στο Faust

Με νέο άλμπουμ στις αποσκευές του, ο Rous ανεβαίνει στη σκηνή του Faust για να μας τραγουδήσει τις μοναδικές του ιστορίες.
Ο Rous αφηγείται μουσικές ιστορίες στο Faust
Μετά το πρώτο δυναμικό live στο Faust, o Rous επιστρέφει για ακόμα μια εκρηκτική βραδιά, που σηματοδοτεί την έναρξη της περιοδείας του, με αφορμή το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017.

Το νέο τραγούδι του Rous, «Λουλούδι του Δρόμου», το πρώτο από τα 11 ολοκαίνουργια κομμάτια του επερχόμενου δίσκου «Rous II», βρίσκεται ήδη ανάμεσά μας και κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Archangel Music.

Γνωρίσαμε τον Γιώργο Ρους το Νοέμβριο του 2009 διαδικτυακά και ραδιοφωνικά, με το συντριπτικό χιτ «Εξαιρέσεις». Ο πρώτος δίσκος που ακολούθησε, έφερε το κοινό σε επαφή με έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα. Το «Κόκκινο Φως», οι «Μαριονέτες», το «Είμαι από το Φεγγάρι», «Το Άδικο στο Σώμα», μας οδήγησαν ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του Rous.

Στη δισκογραφική του πορεία, έχει δημιουργήσει τραγούδια όπως τα: «Ένα φιλί», «Καθρέφτης» (Χ. Αλεξίου), «Ούτε για αστείο» (Α. Μπάμπαλη), «Και θέλω εσένα» από τον τελευταίο δίσκο του Γ. Κότσιρα.

Για μια ακόμη βραδιά λοιπόν, ο Rous θα μας πει μία ιστορία, ή πολλές, γεμάτη μουσική και εικόνες. Ένα Live Story Telling, που «προσγειώνεται» απ’ ευθείας από το φεγγάρι στη σκηνή του Faust και μας τραγουδάει για αυτά που θέλουμε, αυτά που χάνουμε, αυτά που αγαπάμε και αυτά που αναζητάμε όλη μας τη ζωή...





Info:
ROUS live @ FAUST
Διεύθυνση: Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα
Ημερομηνία: 18.1, Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 7 ευρώ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Πληροφορίες - Κρατήσεις: FAUST | Τηλ.: 210 3234095 | [email protected]
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v