Film Noir: Β. Λέκκας και Σ. Γαβαλά στο Half Note

Δύο μοναδικές φωνές σε μια ιδιαίτερη συνάντηση επί σκηνής. Βασίλης Λέκκας και Σαλίνα Γαβαλά φέρνουν το Film Noir στο Half Note.
Film Noir: Β. Λέκκας και Σ. Γαβαλά στο Half Note
Τι συμβαίνει όταν ο Βασίλης Λέκκας, ένας από τους πιο αξιόλογους ερμηνευτές της γενιάς του, συναντά επί σκηνής την αισθαντική τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά; Η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις: FILM NOIR. Οι δύο ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους για μας χαρίζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη ήχους και εικόνες που προκαλούν συναισθήματα.

Μια παράσταση βουτηγμένη στην σαγηνευτική ατμόσφαιρα της τζαζ που θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να την απολαύσουμε για δύο μόνο βραδιές σ’ έναν χώρο απόλυτα ταιριαστό, στην σκηνή του Half Note Jazz Club. Την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, οι φωνές του Βασίλη Λέκκα και της Σαλίνα Γαβαλά σμίγουν σε απρόβλεπτα ντουέτα και διασκευές, ενώ κλασσικά και σύγχρονα τραγούδια αποκτούν άλλη διάσταση μέσα από τις ενορχηστρώσεις του Γιώργου Τσολάκου και τη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Συλβέστρου.

Νοσταλγική ατμόσφαιρα, τζαζ ρυθμοί, υπέροχες μελωδίες, αγαπημένα τραγούδια και προβολές συνθέτουν ένα μουσικό FILM NOIR, συναρπαστικό και ακαταμάχητα γοητευτικό!


Τους συνοδεύουν οι μουσικοί:

Γιώργος Τσολάκος: πιάνο
Αχιλλέας Διαμαντής: κιθάρα
Λεωνίδας Φιλίντας: μπάσο
Βαγγέλης Μπαλιούσης: τύμπανα
Σπύρος Νίκας: σαξόφωνο
HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β’ Ζώνη), 20 ευρώ (Α’ Ζώνη)
Προπώληση: www.viva.gr, Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt,
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v