Σούπερ live για το Σαββατόβραδο

Post punk μπάντες, πολυσυλλεκτικά φεστιβάλ και swing μελωδίες μας κρατούν μουσική συντροφιά αυτό το Σάββατο.
Σούπερ live για το Σαββατόβραδο

Οι White Lies επιστρέφουν, το Plissken εξαπλώνεται σε συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα, η Μαρίζα Ρίζου έχει «Μεγάλη Γιορτή», ο Νίκος Πορτοκάλογλου κάνει... restart και ο Haig Yazdjian συνεχίζει να μαγεύει με το ούτι του.

Εν ολίγοις, έχουμε ωραιότατες επιλογές για να περάσουμε ένα Σαββατόβραδο άκρως μουσικό.

White Lies στο Gagarin

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού White Lies επιστρέφουν στη χώρα μας μετά την εμφάνισή τους στο EJEKT Festival 2014, για να μας ταξιδέψουν ξανά με τις post punk σκοτεινές τους μελωδίες. Μαζί τους οι Le Page, το indie-pop σχήμα το οποίο ξεχώρισε στις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας, χάρη στις εθιστικές μελωδίες και την diy αισθητική τους που εκφράστηκαν στο ντεμπούτο τους "Jojukevin". Εισιτήρια από 29€ (προπώληση) και 32€ στο ταμείο. 

Plissken Festival

Το πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ επιστρέφει δριμύτερο σε τρεις χώρους. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα απολαύσουμε στο Main Stage (στο Peiraeus Academy 117) τους: Mueran Umanos (19.45), Vatican Shadow (20.45), Forest Swords (21.55), La Femme (23.00) και Death in Vegas (00.15). Στο Tunnel Stage στο Μεταλλουργείον (Πειραιώς 127) θα παίξουν οι: NTS Radio (19.30), Craves (20.30), Lord Tusk (21.30), Negros tou Moria (22.30), Klein (23.30), Babyfather (00.10) και Beatrice Dillon (01.30). Στο Republic Stage επίσης στο «Μεταλλουργείον» εμφανίζονται οι: Hydroessa (20.00), The Vagina Lips (21.00), Holy Monitor (22.00), Someone Who Isn’t Me (23.00), ενώ τέλος στο Aquarium Stage στον χώρο του Hub Events (Aλκμήνης 12) θα δούμε τους: Doc Daneeka (24.00), XXXY (01.30), Optimo (03.00) και Aurora Halal (05.00). Εισιτήρια 25€ (προπώληση), 30€ στην είσοδο. 

Μαρίζα Ρίζου στο PassPort Κεραμεικός

Η Μαρίζα Ρίζου γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου και σας προσκαλεί στην πιο «Μεγάλη Γιορτή» της πόλης. Με αφετηρία και βάση τη Μεσόγειο, η «Μεγάλη Γιορτή» χαρακτηρίζεται από την πηγαία, θεατρική ερμηνεία της Μαρίζας, αλλά και από τα χρώματα, την ένταση και τον χορό, ακριβώς όπως στις ζωντανές της εμφανίσεις. Φυσικά δεν θα λείπουν και κάποιες πιο εσωστρεφείς, ευαίσθητες στιγμές, ούτε και τα τραγούδια εκείνα με τα οποία την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε. Εισιτήρια: 13€ με μπύρα ή κρασί στο μπαρ, 20€ με ποτό, σε τραπέζι. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον Σταυρό του Νότου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου κάνει restart στον Σταυρό του Νότου, με νέα τραγούδια, νέα μπάντα με το όνομα «Ευγενείς αλήτες» και νέο ήχο. Πιάνο, τρομπέτα, βιολί, γιουκαλίλι, κλαρίνο, ακορντεόν, γκάιντα είναι τα νέα χρώματα στην παλέτα. Μαζί με την κιθάρα, το μπάσο και τα τύμπανα συνθέτουν τον ήχο των καινούριων τραγουδιών, αλλάζοντας εντελώς και τα παλιά. Ώρα έναρξης 22.30, εισιτήρια 15€. 

Haig Yazdjian στο Άλικο

Ο δεξιοτέχνης Haig Yazdjian συντροφιά με τους εξαίρετους μουσικούς Γιώργο Κοντογιάννη (λύρα-κρουστά) και Τάσο Πούλιο (κανονάκι) θα συναντηθούν στο Άλικο (Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή) με τους Γιώργο Ψάλτη (βιολί-φωνή), Ταξιάρχη Γεωργούλη (ούτι) και Δημήτρη Παναγούλια (κρουστά) συνδυάζοντας μουσικές από διαφορετικούς τόπους: αρμένικους, μακεδονίτικους και θρακιώτικους σκοπούς, καπαδοκικούς, πολίτικους, σμυρναίικους και τουρκικούς. Ώρα έναρξης 22.30, εισιτήριο 5€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v