Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος στο Half Note

Δύο από τους πιο αγαπημένους μουσικούς του ελληνικού κοινού, η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος, ανεβαίνουν στη σκηνή του Half Note και δηλώνουν… «Ευτυχώς, τρελάθηκα»!
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος στο Half Note
Η Αρλέτα, μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της γενιάς της, έρχεται και πάλι στο Half Note Jazz Club, για δύο βραδιές την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου. Μαζί της, αυτή τη φορά, ο αγαπημένος της φίλος Λάκης Παπαδόπουλος σε ένα πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «Ευτυχώς…τρελάθηκα!»

Μια συνάντηση δυο φίλων που καταλήγει απρόβλεπτη. Πρόκειται για μια πραγματική σχέση ζωής η οποία αντικατοπτρίζεται σε σπουδαία, μοναδικά τραγούδια που έχουν γράψει οι δυο τους ή έχουν χαρίσει ο ένας στον άλλο.

Mε τη γλυκιά της μελωδική μελαγχολία, η Αρλέτα θα μας μεταφέρει στο «Μπαρ το ναυάγιο», θα μας κεράσει «Batida de Coco», θα μας διηγηθεί την ιστορία της «Σερενάτας», θα μας ταξιδέψει σε «Ήσυχα βράδια» και θα ερμηνεύσει πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια που παραμένουν φρέσκα και επίκαιρα.

Φορτωμένος με αμέτρητες επιτυχίες από τη πολύχρονη πορεία του, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τη γνωστή του εφηβική ροκ διάθεση έρχεται να αναστατώσει την ηρεμία της Αρλέτας… και την δική μας.

Μαζί τους στο Half Note θα βρίσκονται οι εξαιρετικοί μουσικοί: Κώστας Αναδιώτης (πιάνο), Ηλίας Κατελάνος (κιθάρα) και Γρηγόρης Γιαρέλης (κιθάρα).


Info:
Ευτυχώς… τρελάθηκα!
Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
Στις 30/11 και 1/12
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη)
Προπώληση: www.viva.gr, www.artinfo.gr
Καταστήματα: Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v