H Sharrie Williams στο Half Note

H Sharrie Williams μαζί με το γκρουπ της Wiseguys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note
H Sharrie Williams στο Half Note
Μια φωνή που συγκλονίζει τραγουδώντας τα soulfulblues του 21ου αιώνα. Με ένα ρεπερτόριο που πιάνει όλη την γκάμα: από το κλασικό gospel ως το σύγχρονο rockin’ funk. HSharrieWilliamsμαζί με το γκρουπ της Wiseguys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.

Γράφουν γι’ αυτήν πως είναι το καλύτερο παράδειγμα ερμηνείας των blues του 21ου αιώνα. Τα live της SharrieWilliams είναι μοναδικά καθώς η τραγουδίστρια από το Μίσιγκαν εντυπωσιάζει τραγουδώντας σε όλη τη γκάμα, από το χάδι ενός ψιθύρου ως τη δύναμη μιας κραυγής, μεταφέροντάς μας πάντα το ίδιο soulful πάθος.

Το ίδιο ευρεία είναι και η γκάμα του ρεπερτορίου της καθώς η Sharrie τραγουδάει με την ίδια ευκολία gospel, soul, blues και rock, επηρεασμένη έντονα από θρυλικές προσωπικότητες όπως η EttaJames, η ArethaFranklin, η TinaTurner και η KokoTaylor. Ο μουσικός τύπος έχει δώσει στην SharrieWilliams το προσωνύμιο «πριγκίπισσα του Rockin’ GospelBlues», όμως χαρακτηριστικός είναι και ο τρόπος που αποδίδει τις soul μπαλάντες ή τα αργά, γεμάτα πάθος, blues.

Η Sharrie ξεκίνησε την πορεία της από το gospel και μέσα από τις χορωδίες, βρήκε όμως τον δρόμο της όταν έγινε performer σε ένα κλαμπ στην ιδιαίτερή της πατρίδα, που λεγόταν “WiseGuys”. Έτσι ξεκίνησε η ιστορία της με το γκρουπ της, που πήρε το όνομα Wiseguys και είναι μαζί της έκτοτε, κατακτώντας αρχικά την blues σκηνή του Σικάγου και την Ευρώπη στη συνέχεια.

Η δισκογραφία της SharrieWilliams και των Wiseguys διακρίνεται και βραβεύεται όπως βραβεύεται και διακρίνεται η ίδια η Sharrie όταν συνεργάζεται με ονόματα όπως BuddyGuy, KokoTaylor, VanMorrison κ.ά. Η «Rockin’ GospelBluesPrincess» πάει πάντα μπροστά και η φλόγα της συναρπάζει.

Info:

HALF NOTE JAZZ CLUB

Από Παρασκευή 18 έως και Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30

Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)

*** την Δευτέρα 21/11 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για κατόχους

κάρτας ανεργίας και φοιτητές

Προπώληση:www.viva.gr, www.artinfo.gr

Καταστήματα: Public, SevenSpots, ReloadStores, MediaMarkt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v