Δήμος Αναστασιάδης: Εκρηκτικές συναυλίες στο Anodos

Ο Δήμος Αναστασιάδης ανεβαίνει στη σκηνή του Anodos Live Stage, για τρεις μοναδικές συναυλίες, παρέα με τους Greeklish Babylon και την Παυλίνα Βουλγαράκη.
Δήμος Αναστασιάδης: Εκρηκτικές συναυλίες στο Anodos
Ο Δήμος Αναστασιάδης θα εμφανιστεί για τρία Σάββατα, 3, 10 και 17 Μαΐου, στο Anodos Live Stage –τρεις μοναδικές εμφανίσεις που θα μας ενθουσιάσουν.

Έχοντας στις αποσκευές του τις νέες του επιτυχίες "Μείνε δίπλα μου", "Βουτιά στο κενό" από τον επερχόμενο δίσκο του αλλά και όλες τις παλαιότερες ("Πάντα και παντού μαζί σου", "Σ' έχω ανάγκη", "Με σένα πλάι μου", "Χτίσε μια γέφυρα", "Τώρα", "Ψέματα", "Τάσεις Καταστροφής", "Αντίθετη Τροχιά", "Αν μ’ αγαπάς", "Σε κάθε τέλος και μια αρχή", "Εσύ", "Μια προσευχή για να ‘ρθεις", "3 λάθη"), μας ταξιδεύει στις κρυφές του σκέψεις, στα αληθινά κομμάτια του εαυτού του αλλά και της παρέας του, που δεν είναι άλλη από όλους εμάς.



Ο Δήμος Αναστασιάδης ξεφεύγει από τις δεσμεύσεις και μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες. Ο νέος δημιουργός δεν επαναπαύτηκε στη τεράστια επιτυχία των άλμπουμ του και τολμά να πειραματιστεί και να ρισκάρει τόσο στο επίπεδο της σύνθεσης, όσο και στο επίπεδο των live εμφανίσεών του. Η μοναδική του ενέργεια διαπερνά όλη τη σκηνή και κυρίως το κοινό. Αυτοσχεδιάζει, χορεύει, εξομολογείται, ερωτεύεται και μας παίρνει από το χέρι για να μας βάλει στην δική του μαγική τροχιά.

Την παρέα του Δήμου Αναστασιάδη συμπληρώνουν οι Greeklish Babylon και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Οι Greeklish Babylon είναι και post rock, είναι και pop, είναι και κρυφορεμπέτες... Είναι ο Παύλος Συνοδινός (κιθαρίστας και συνθέτης με δύο προσωπικά album σε Lyra και Antart Productions στα οποία συμμετείχαν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης, αντίστοιχα), ο Νίκος Ζαδές (electro πληκτράς, sound desinger, ιδρυτικό μέλος των YIANNEIS, της αβάν γκάρτν μπάντας που πρωταγωνίστησε στις εναλλακτικές μουσικές σκηνές), ο Πάνος Τόλιος (ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Ξύλινων Σπαθιών), ο Μιχάλης Πορφύρης (καθηγητής μουσικής και τσελίστας σε αμέτρητα μουσικά σχήματα και δισκογραφικές δουλειές)... Είναι, όμως, και εκάστοτε, και άλλοι κρυφοί ήρωες.

H Παυλίνα Βουλγαράκη συμμετείχε για 2 χρόνια στην house band του Σταυρού Του Νότου, ενώ παράλληλα έκανε εμφανίσεις με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Περιμένουμε μέσα στο Μάιο το πρώτο δείγμα δουλειάς της με τον τίτλο "Έδώ" σε δικούς της στίχους και μουσική. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη.

Info
Άνοδος Live Stage
Πειραιώς 183, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100

Σάββατο 3 Μαΐου, Σάββατο 10 Μαΐου, Σάββατο 17 Μαΐου 2014
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τιμή φιάλης κομπλέ: 100 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v