Ο Φοίβος Δεληβοριάς τετραγωνίζει τον… «Κύκλο»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποχαιρετούν την χειμερινή σεζόν με ένα πανηγυρικό τελευταίο άναμμα του «ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ» τους στο KYKLOS LIVE STAGE.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς τετραγωνίζει τον… «Κύκλο»
Η μουσική παράσταση του τραγουδοποιού, που ξεκινώντας θριαμβευτικά από τον Πειραιά γύρισε με αλλεπάλληλα sold-out όλη την Ελλάδα, ανεβαίνει επιτέλους και στην Αθήνα. Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η παρέα του αποχαιρετούν την χειμερινή σεζόν, με ένα πανηγυρικό show στο KYKLOS LIVE STAGE την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Ειδικά για τις ανάγκες τoυ live, ο “ΚΥΚΛΟΣ” θα... τετραγωνιστεί: Τα τραπέζια θα φύγουν από την πλατεία και θα υπάρξουν μόνο περιορισμένες θέσεις για καθήμενους στα θεωρεία. Κι αυτό γιατί οι χορευτικές φιλοδοξίες που έκρυβαν πάντα καλά μέσα τους ο ατσούμπαλος τροβαδούρος, η θερμόαιμη μπάντα του και οι φίλοι τους, ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεδιπλωθούν.

Θα υπάρξουν και εκλεκτοί καλεσμένοι-έκπληξη (κάποιοι απ’αυτούς μάλιστα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της παράστασης, θα έρθουν ακάλεστοι).Το σίγουρο είναι πάντως πως θα είναι εκεί όλα τα τραγούδια που βρήκε ο Δεληβοριάς στο δρόμο του απ’το ’89 έως τώρα, καθώς κι ένα σωρό άλλα τραγούδια που ο ίδιος αγαπάει εμμανώς.

Ο «Κύκλος» δηλώνει πως «η είσοδος θα απαγορευτεί αυστηρά σε όσους επιβάλλονται διά του φόβου, σε όσους βολεύτηκαν στο παρελθόν τους και σε όσους νομίζουν πως θα την βγάλουν καθαρή».

Την συναυλία θα ανοίξει ο νέος τραγουδοποιός Δημήτρης Μπαλογιάννης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης
Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας
Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Πετρόλιας

INFO:

ΚYKLOS Live Stage
Ιερά Οδός 74, Βοτανικός
(είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3424 299
www.kykloslive.gr

Τιμές:
Όρθιοι: 15 € με ποτό
Καθήμενοι στα θεωρεία (περιορισμένες θέσεις):
30€ ελάχιστη κατανάλωση (2 ποτά)
Τιμή φιάλης ουίσκι: 120 ευρώ / τέσσερα άτομα
Τιμή φιάλης κρασιού: 60 ευρώ / δύο άτομα 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v