Ο Ara Dinkjian συναντά ξανά την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Ο Ara Dinkjian, δημοφιλής για τη συνεργασία του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, επιστρέφει για μία και μοναδική εμφάνιση στο Παλλάς. Στο πλευρό του θα βρίσκεται φυσικά η ερμηνεύτρια και άλλοι καταξιωμένοι μουσικοί, που υπόσχονται ένα όμορφο μουσικό ταξίδι σε Ανατολή και Δύση.
Ο Ara Dinkjian συναντά ξανά την Ελευθερία Αρβανιτάκη
Ο Ara Dinkjian, ο διεθνούς φήμης μουσικός του συγκροτήματος Night Ark, επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση στο Παλλάς τη Δευτέρα, στις 26 Νοεμβρίου.

Το όνομά του, συνδέθηκε στην Ελλάδα με αυτό της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, μετά τις δημοφιλείς συνθέσεις του «Δυνατά, δυνατά», « Μένω Εκτός» και «Τα Κορμιά και τα Μαχαίρια», στις οποίες έχουν μιξαριστεί ήχοι της Δύσης και της Ανατολής με τζαζ.
Συνοδοιπόροι του θα είναι τρεις δεξιοτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Σωκράτης Σινόπουλος στην πολίτικη λύρα, ο Βαγγέλης Καρίπης στα κρουστά και ο Γιάννης Κυριμκυρίδης στα πλήκτρα.

 

Με προσκεκλημένους του την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Haig Yazdjian, ο ουτίστας υπόσχεται να ταξιδέψει σε μελωδίες που έχουν τραγουδηθεί σε δεκατρείς διαφορετικές γλώσσες αποτελώντας γέφυρες ανάμεσα σε κουλτούρες και λαούς. Μαζί θα κάνουν μια αναδρομή στο σύνολο της μουσικής του πορείας καθώς και την πρώτη παρουσίαση των κομματιών της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς, ερμηνεύοντας και αυτοσχεδιάζοντας.

Μια πολυσυζητημένη συναυλία από καλλιτέχνες που υπόσχονται ένα πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα μουσικό ταξίδι ανάμεσα στην Δύση και την Ανατολή. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 20, 25 και 30 ευρώ. Η τιμή του φοιτητικού είναι στα 15 ευρώ και των ανέργων στα 10 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v