Ο George Michael σβήνει... 25 κεράκια στο ΟΑΚΑ

Μετά από 15 χρόνια απουσίας, ο George Michael επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο με την 25 live tour, τελευταίο σταθμό της οποίας θα αποτελέσει το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, και υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό show. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση του in2life για μία VIP πρόσκληση αξίας 200 ευρώ.
Ο George Michael σβήνει... 25 κεράκια στο ΟΑΚΑ
* Το in2life προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη μία VIP πρόσκληση αξίας 200 ευρώ για τη συναυλία του George Michael. Επικοινωνήστε μαζί μας, μέχρι την Τρίτη, 24 Ιουλίου, μέσω των "Σχολίων" αυτού του άρθρου, για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση.

Μετά την τεράστια επιτυχία της χειμερινής του περιοδείας “25live”, ο George Michael επανέρχεται με την “25 LIVE European Stadium Tour 2007” σε open-air στάδια των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών χωρών. Η έναρξη έγινε στο Aarhus της Δανίας την Παρασκευή 18 Μαΐου, ενώ σχεδόν μέσα σε 2 μήνες, ο George Michael θα έχει πραγματοποιήσει 25 συναυλίες σε 21 ευρωπαϊκές πόλεις.

Η χειμερινή του περιοδεία, που πραγματοποιήθηκε σε 11 χώρες μέσα σε 49 ημέρες,  πούλησε πάνω από 650.000 εισιτήρια. Έχοντας γίνει sold out μέσα σε λίγες μόνο ώρες, η “25 Live” tour κατάφερε να εντυπωσιάσει και να αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από τον διεθνή τύπο.

Μετά από 15 χρόνια απουσίας, ο δημοφιλής καλλιτέχνης επανέρχεται για να ερμηνεύει ζωντανά όλες του τις επιτυχίες του.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007, στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο George Michael έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία και μοναδική συναυλία.

Όπως είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη που έδωσε για τις ανάγκες της συναυλίας του στην Αθήνα: «Συγγνώμη που πέρασε τόσος καιρός, αλλά θα σας αποζημιώσω με το show μου και ελπίζω να με συγχωρέσετε για την απουσία μου».

Όσο για την σκηνή, δήλωσε πως: «Θα είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από αυτήν που χρησιμοποιήθηκε στην χειμερινή περιοδεία…θα είναι φαντασμαγορική».
 
Το Ολυμπιακό Στάδιο θα αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό της ευρωπαϊκής περιοδείας του George Michael. Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια μουσικής καριέρας, ο καλλιτέχνης υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό show, που θα ευχαριστήσει και θα εντυπωσιάσει τους θαυμαστές και τους φίλους του. Μην το χάσετε!

Τα εισιτήρια προπωλούνται:
• Σε όλα τα δισκοπωλεία Metropolis
• Μέσω διαδικτύου στο www.ticketnet.gr
• Μέσω τηλεφωνικού κέντρου στο 211 1086060,
• Στα ταμεία του Θεάτρου Badminton, Άλσος Στρατού, Γουδί
• Στα γραφεία της Ticketnet, Λ. Κηφισίας 46, Αμπελόκηποι, 11526, 1ος όροφος.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
• 50€ - Όρθιοι - Αρένα
• 70€ - Καθιστοί - Άνω και Κάτω διάζωμα
• 80€ - Καθιστοί - Άνω διάζωμα
• 90€ - Καθιστοί - Κάτω διάζωμα
• 100€ - Όρθιοι - Αρένα - Golden Standing
• 200€ VIP – Καθιστοί – Κάτω διάζωμα/ με θέση parking, ξεχωριστή είσοδο, και extra service.

Πληροφορίες για το κοινό: 211 1086060

* Το in2life προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη μία VIP πρόσκληση αξίας 200 ευρώ για τη συναυλία του George Michael. Επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω των "Σχολίων" αυτού του άρθρου, για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v