ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Βωβός κινηματογράφος στην ταράτσα του Bios

To Bios εγκαινιάζει τις καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του με αστική αισθητική και θέα την Ακρόπολη.

Βωβός κινηματογράφος στην ταράτσα του Bios

Το Sssh! Silent movies, το οπτικοακουστικό πρότζεκτ προβολών και μουσικής του Bios ξεκινά για ακόμα ένα καλοκαίρι. Με θεματική Cities in cinema, το φετινό πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στις πόλεις.

Πρόκειται για μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία η οποία συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που το απολαμβάνουμε φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά μας επιτρέπουν να δούμε την ταινία και να διαλέγουμε ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος, ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου θα προβληθεί το Flirt, του Hal Hartley, ενώ την επόμενη Τετάρτη το Do the Right Thing, του Spike Lee.

Info:

ΒΙΟS Terrace, Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) 84

Ακουστικά: 2 ευρώ

Ώρα έναρξης: 21.15

SPONSORED LINKS

"Πατριώτης είναι κάποιος που αγαπάει τη χώρα του, αλλά δεν χωνεύει τους πολίτες της."

Εβάν Εσάρ

  • 1936 - Γεννιέται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.
    1952 - Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αεροπορική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας.
    1985 - Ένα Μπόινγκ 747 των Ινδικών Αερογραμμών συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα 329 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
    1993 - Μεγάλος μακεδονικός τάφος ανακαλύπτεται στην περιοχή μεταξύ Μεσιανής και Γιαννιτσών, 2,5 χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.
    1996 - Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY