Ο Τζιμ Κάρεϊ πρωταγωνιστεί σε ελληνική ταινία

Η τελευταία ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά είναι ένα δυνατό θρίλερ που μόλις απέκτησε τρέιλερ, στο οποίο απολαμβάνουμε τον Τζιμ Κάρεϊ σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ο Τζιμ Κάρεϊ πρωταγωνιστεί σε ελληνική ταινία
Το Dark Crimes του βραβευμένου με Αργυρή Άρκτο Αλέξανδρου Αβρανά (για την προηγούμενη ταινία του, Miss Violence) έχει επιτέλους τρέιλερ.

Η ταινία, που έκανε πρεμιέρα πριν από ενάμιση χρόνο στο Φεστιβάλ της Βαρσοβίας, κυκλοφορεί στην Αμερική στις 19 Απριλίου, για να καθηλώσει με την ιστορία που διηγείται.

Πρόκειται για την ιστορία ενός ντετέκτιβ, του Τάντεκ, τον οποίο υποδύεται ο Τζιμ Κάρεϊ, ο οποίος ανακαλύπτει πως ένα ερωτικό έγκλημα μοιάζει εξαιρετικά με αυτό που έγραψε ένας διάσημος συγγραφέας, ο Κρίστοφ Κόζλοφ, σε μυθιστόρημά του. Τα στοιχεία τον οδηγούν στην εμμονή, αφού ο Τάντεκ προσπαθεί να συνδέσει τον συγγραφέα και την μυστηριώδη σύντροφό του με τα εγκλήματα.

Η ταινία είναι αγγλόφωνη, γυρίστηκε στην Κρακοβία και εκτός του Τζιμ Κάρεϊ, πρωταγωνιστούν η Αγκάτα Κουλέζκα, η Σάρλοτ Γκαίνσμπουργκ, η Κάτι Ούτινεν, ο Μάρτον Τζόκας και ο Ζβίγκνιου Ζαμακόβσκι.

Η ταινία είναι ένα σκοτεινό θρίλερ, βασισμένο στην πραγματική ιστορία ενός εγκλήματος που «φωτίστηκε» από έναν αρθρογράφο του New Yorker. Δείτε το τρέιλερ:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v