Οι δημιουργοί του Game of Thrones ετοιμάζουν τριλογία Star Wars!

Από το Westeros… σε έναν γαλαξία πολύ μακριά ετοιμάζονται να ταξιδέψουν οι σεναριογράφοι του Game of Thrones, που θα αναλάβουν μελλοντική τριλογία του Star Wars.
Οι δημιουργοί του Game of Thrones ετοιμάζουν τριλογία Star Wars!
Τριλογία Star Wars ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν για τον κινηματογράφο οι δημιουργοί του τηλεοπτικού Game of Thrones, ανεξάρτητη όμως από την υπάρχουσα σειρά ταινιών του Πολέμου των Άστρων.

Συγκεκριμένα, οι David Benioff και D.B. Weiss, υπεύθυνοι για το σεναριακό «σύμπαν» του Game of Thrones, ανακοινώθηκε την Τρίτη ότι αναλαμβάνουν την δημιουργία νέας τριλογίας Star Wars που θα γυριστούν ανεξάρτητα από την… εν εξελίξει τριλογία που ξεκίνησε με το «A New Hope» και θα ολοκληρωθεί με το «Επεισόδιο ΙΧ» το 2019, καθώς και ανεξάρτητα από τη νέα σειρά ταινιών του Rian Johnson που ανακοινώθηκε την περασμένη χρονιά.

Ο πρόεδρος της Lucasfilm δήλωσε πως πρόκειται για δυο από τους καλύτερους σύγχρονους σεναριογράφους και αναμένει να δημιουργήσουν σύνθετους χαρακτήρες και νέες ιστορίες με βάθος, που θα δώσουν νέα ώθηση στο Star Wars. Οι δύο συγγραφείς θα έχουν επιπλέον και τον ρόλο των παραγωγών των συγκεκριμένων ταινιών.

Οι δύο δημιουργοί δήλωσαν μεγάλοι φαν της «μυθολογίας» του Star Wars, αφού, όπως είπαν, «το καλοκαίρι του 1977 ταξιδέψαμε σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακρινό και τον ονειρευόμαστε έκτοτε». Η παραγωγή των ταινιών θα ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones. Υπομονή!

Πηγή: Variety 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v