Οι ταινίες που θα δούμε σε 5 δροσερά θερινά σινεμά

Τρομακτικό θρίλερ ή γλυκούτσικη κομεντί; Ό,τι και αν προτιμάτε, αυτό το Σάββατο παίζεται σε ένα δροσερό θερινό σινεμαδάκι στην Αθήνα.
Οι ταινίες που θα δούμε σε 5 δροσερά θερινά σινεμά
Έρωτας μετ’ εμποδίων στη Δεξαμενή
Πλατεία Δεξαμενής Κολωνάκι, τηλ.: 2103623942
Ώρα έναρξης: 20.50
Εισιτήριο: 8€ (φοιτητικό 5€)



Ο Κουμάιλ είναι ένας γεννημένος στο Πακιστάν εμπνευσμένος κωμικός, που συνδέεται αισθηματικά με την απόφοιτη Έμιλι, μετά από μια standup παρουσίαση του. Όμως, αυτό που και οι δύο νόμιζαν ότι θα κρατούσε για μία βραδιά καταλήγει να είναι το «ένα και καλό», μπερδεύοντας αυτό που περίμεναν οι παραδοσιακοί γονείς του Κουμάιλ.

Ίρις στο Παναθήναια
Μαυρομιχάλη 165 (πλησίον λεωφόρου Αλεξάνδρας) τηλ.: 2106425714
Ώρα έναρξης: 20.50
Εισιτήριο: 7€ (φοιτητικό 6€)



Ο πλούσιος και ισχυρός τραπεζίτης Αντουάν Ντοριό τρώει σε ένα πολυτελές εστιατόριο μαζί με την όμορφη γυναίκα του, Ίρις, η οποία εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ενώ εκείνος πληρώνει τον λογαριασμό. Του ζητείται ένα τεράστιο ποσό για λύτρα και υπό την παρακολούθηση της αστυνομικού ντετέκτιβ Ναταλί Βεσσέρ, ξεκινά να αφήσει τα χρήματα σε έναν απόμερο σταθμό τρένου, όπως του έχει ζητηθεί. Όμως η Ίρις δεν είναι εκεί.

Σουζάνα, με σκοτώνεις στη Λαΐδα
Ιερά Οδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου, Μεταξουργείο, τηλ.: 2103609695
Ώρα έναρξης: 21.00
Εισιτήριο: 7€ (φοιτητικό και ανέργων 5€)



Ο Ελίχιο (Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ), ένας αξιαγάπητος και χαρισματικός ηθοποιός ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως η σύζυγος του Σουζάνα τον παράτησε, χωρίς καμιά προειδοποίηση. Η βεβαιότητα του πως τα πράγματα μεταξύ τους ήταν τέλεια καταρρέει, και η αναζήτησή του για αυτήν τον οδηγεί από το Μεξικό στην Αϊόβα των ΗΠΑ.

Στα ίχνη του ανέμου στο Ελληνίς
Κηφισίας 29, Αμπελόκηποι, τηλ.: 2106464009
Ώρα έναρξης: 20.50 και 23.00
Εισιτήριο: 8€ (φοιτητικό 6,50€)



Μία κοπέλα βρίσκεται νεκρή σε μία απομονωμένη ινδιάνικη περιοχή της Αμερικής. Μία νεοσύλλεκτη πράκτορας του FBI θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με έναν ντόπιο κυνηγό άγριων ζώων με την ελπίδα να εξιχνιάσει την υπόθεση. Ο κυνηγός έχει ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινότητα καθώς και ένα παρελθόν που τον κατατρέχει και τον ωθεί να κάνει τα πάντα για ανακαλύψει τους ενόχους.

Το μόνο αγόρι στη Νέα Υόρκη στο Cine Paris
Κυδαθηναίων 22, Πλάκα, τηλ.: 2103248057
Ώρα έναρξης: 21.00 και 23.10
Εισιτήριο: 8€ (φοιτητικό 6€)



Ο κόσμος του Τόμας αρχίζει να αλλάζει πλώρη, όταν ανακαλύπτει ότι ο χρόνια παντρεμένος πατέρας του έχει παράνομο δεσμό με μια νεότερη του γυναίκα. Πρωταγωνιστεί ένα all star cast (Κάλουμ Τέρνερ, Τζεφ Μπρίτζες, Σύνθια Νίξον, Πηρς Μπρόσναν, Κέιτ Μπέικινσεϊλ) και σκηνοθετεί ο Μαρκ Γουέμπ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v