ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το animation που έκανε το Internet να λιώσει

Ένα ρομαντικό παραμύθι ανάμεσα σε δύο αγόρια κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια views σε λίγες μόνο ημέρες.

Το animation που έκανε το Internet να λιώσει

Δύο σπουδαστές του Ringling College of Art and Design, η Beth David και ο Esteban Bravo, βρίσκονται πίσω από το πιο συγκινητικό μικρού μήκους animation που είδαμε τελευταία.

Το «In a Heartbeat» αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού αγοριού που παλεύει με τα συναισθήματα που έχει για έναν συμμαθητή του και, για προφανείς λόγους, προσπαθεί να τα καταπιέσει. Η καρδιά του, όμως, έχει διαφορετική άποψη.

Η μικρού μήκους ταινία χρηματοδοτήθηκε μέσω καμπάνιας στο Kickstarter, συγκεντρώνοντας ποσό πολλαπλάσιο από εκείνο που ζητούσαν οι εμπνευστές της. Μέχρι σήμερα από τις 31 Ιουλίου, έχει συγκεντρώσει 10.167.024 views.

Απολαύστε την:SPONSORED LINKS

"Κανένας ποτέ δεν έγραψε, ζωγράφισε, έπλασε, έκτισε ή εφηύρε οτιδήποτε, παρά μόνο για να ξεφύγει -κυριολεκτικά- από την κόλαση."

Αντονίν Αρτό

  • 1934 - Εγκαινιάζεται η Πάντειος Σχολή στη λεωφόρο Συγγρού
    1963 - Έκρηξη ηφαιστείου στο Μπαλί προκαλεί το θάνατο τουλάχιστον 11.000 ατόμων
    1991 - Συλλαμβάνεται στη Νάπολι ο Ντιέγκο Μαραντόνα για χρήση κοκαΐνης ύστερα από τον αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος Νάπολι- Μπάρι 1-0, όπου το γκολ σημειώνει ο ίδιος με πέναλτι και τιμωρείται από τη FIFA με αποκλεισμό 15 μηνών

© 2002-2018 MEDIA2DAY