ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το animation που έκανε το Internet να λιώσει

Ένα ρομαντικό παραμύθι ανάμεσα σε δύο αγόρια κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια views σε λίγες μόνο ημέρες.

Το animation που έκανε το Internet να λιώσει

Δύο σπουδαστές του Ringling College of Art and Design, η Beth David και ο Esteban Bravo, βρίσκονται πίσω από το πιο συγκινητικό μικρού μήκους animation που είδαμε τελευταία.

Το «In a Heartbeat» αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού αγοριού που παλεύει με τα συναισθήματα που έχει για έναν συμμαθητή του και, για προφανείς λόγους, προσπαθεί να τα καταπιέσει. Η καρδιά του, όμως, έχει διαφορετική άποψη.

Η μικρού μήκους ταινία χρηματοδοτήθηκε μέσω καμπάνιας στο Kickstarter, συγκεντρώνοντας ποσό πολλαπλάσιο από εκείνο που ζητούσαν οι εμπνευστές της. Μέχρι σήμερα από τις 31 Ιουλίου, έχει συγκεντρώσει 10.167.024 views.

Απολαύστε την:SPONSORED LINKS

"Ο τελικός σκοπός της εκπαίδευσης είναι να μετατρέψει τους καθρέφτες σε παράθυρα."

Σίντνεϊ Χάρις

  • 1944 - Το HMAS Australia χτυπήθηκε κατά την πρώτη επίθεση Καμικάζι. 30 άντρες σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο διοικητής του πλοίου. (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος)
    1972 - Ένα NAMC YS-11A της Ολυμπιακής Αεροπορίας συνετρίβη στις ακτές της Βούλας Αττικής. 37 από τους επιβαίνοντες πνίγηκαν, ενώ 19 κατάφεραν να σωθούν φτάνοντας στην ακτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY