7 μικρού μήκους ταινίες που σοκάρουν

Ειλικρινείς, ωμές, ενίοτε ανατριχιάστικες, αυτές οι επτά ταινίες μικρού μήκους θα σας κάνουν να προβληματιστείτε ή να πεταχτείτε από τις καρέκλες σας.
7 μικρού μήκους ταινίες που σοκάρουν
Δεν χρειάζονται πολλά λεπτά για να φτιάξει κάποιος ατμόσφαιρα σε μια ταινία. Αρκεί το μήνυμα να είναι «δυνατό», η σκηνοθεσία το ίδιο και το σενάριο σφιχτοδεμένο.

Από κοινωνικές πληγές που προβληματίζουν μέχρι αιματοκυλίσματα που προκαλούν ανατριχίλα, δείτε παρακάτω επτά μικρού μήκους παραγωγές που δεν πέρασαν απαρατήρητες.

El Empleo (The Employment)

Αυτό το βραβευμένο αργεντίνικο animation του Santiago Grasso δείχνει έναν – εφιαλτικό – κόσμο, στον οποίο όλοι οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα περισσότερο από «αντικείμενα».



Sticks and Stones

Ωμό και ειλικρινές, το μικρού μήκους φιλμ του βρετανού Conor Chalk, δείχνει τις σκοτεινές επιπτώσεις του bullying στην ψυχολογία του εφήβου.



Occupations

Δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να διακόπτεις κάποιον που παρακολουθεί σινεμά. Ιδιαίτερα αν αυτός ο… κάποιος είναι ο Lars Von Trier.


"Occupations", Lars Von Trier - Chacun son Cinéma from Vincenzo Ajovalasit on Vimeo.



Mama

Κρατήστε ένα φως αναμμένο ενώ βλέπετε το μικρού μήκους φιλμ των Andy and Barbara Muschietti. Σας προειδοποιήσαμε.



Spider

Ένα αθώο αστείο μετατρέπεται σε αιματηρή τραγωδία για ένα ζευγάρι σε αυτήν την μικρού μήκους ταινία του αυστραλού Nash Edgerton.



The Final Boy

Ένας υπάλληλος στοιχειώνεται από οράματα ενός δαιμονισμένου παιδιού μέσα στη μέρα. Το τι ακολουθεί θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.


The Final Boy (Shocking Short Film) from Nick Gillespie on Vimeo.



Still Life

Ένας αρκετά νευρικός οδηγός σταματά σε μια άγνωστη πόλη για να βάλει βενζίνη. Το τι θα ακολουθήσει προκαλεί ρίγη στην σπονδυλική στήλη. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v