Ο Τζακ Νίκολσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

Μετά από επτά χρόνια αποχής από την έβδομη τέχνη, ο σπουδαίος Τζακ Νίκολσον ετοιμάζει την επιστροφή του στο πανί, και μάλιστα σε ταινία-διασκευή που ζήτησε ο ίδιος να γίνει.
Ο Τζακ Νίκολσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!
Συγκεκριμένα, ο μεγάλος αμερικανός ηθοποιός πλησίασε τους ιθύνοντες της Paramount Pictures και, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την υποψήφια για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας Toni Erdmann, πρότεινε να πραγματοποιηθεί η αμερικανική της εκδοχή με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή.

Η γερμανική ταινία αφηγείται την ιστορία ενός ηλικιωμένου άνδρα που προσπαθεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να επανασυνδεθεί με την κόρη του. Στην χολιγουντιανή μεταφορά της ταινίας, φέρεται ως συμπρωταγωνίστρια του Νίκολσον η Κρίστεν Γουίγκ, ενώ για τις καρέκλες των παραγωγών ακούγονται ήδη τα ονόματα των Γουίλ Φέρελ και Άνταμ ΜακΚέι. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό Variety, σημειώνοντας ότι ακόμα αναζητούνται ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος που θα αναλάβει το project.

Η συγκεκριμένη παραγωγή, εφόσον πραγματοποιηθεί, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του Τζακ Νίκολσον στην ενεργό δράση επτά χρόνια μετά την τελευταία του ταινία, «How Do You Know».

Δείτε παρακάτω το trailer της original ταινίας:


Πηγή: Variety 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v