Το trailer του νέου Trainspotting είναι επιτέλους εδώ

Το σίκουελ της ταινίας-θρύλου των 90s άργησε αλλά ήρθε. Κι έχει ένα τρέιλερ που θα δούμε εκατό φορές μέχρι τον Ιανουάριο, που θα βγει η ταινία στους κινηματογράφους.
Το trailer του νέου Trainspotting είναι επιτέλους εδώ
Δεν θέλουμε να σας σοκάρουμε (βασικά, θέλουμε, γιατί σοκαριστήκαμε κι εμείς, και δεν θα το περάσουμε μόνοι μας αυτό) αλλά από τη μέρα που είδατε το Trainspotting έχουν περάσει είκοσι χρόνια. Ναι. Είκοσι.

Για να σας παρηγορήσουμε, όμως, έχουμε –επιτέλους– στα χέρια μας το πρώτο τρέιλερ του σίκουελ που άργησε αλλά ήρθε. Το δεύτερο Trainspotting, κυρίες και κύριοι, βγαίνει στις αίθουσες τον Ιανουάριο που μας έρχεται, με Ewan McGregor, Robert Carlyle και τα άλλα τα παιδιά που αγαπήσαμε στην ταινία-θρύλο των ‘90s.

Το σίκουελ βασίζεται και αυτό σε βιβλίο του Irvine Welsh, το Porn αυτή τη φορά, με τις απαραίτητες αλλαγές στο σενάριο, καθότι οι ήρωες της ταινίας είναι εμφανώς μεγαλύτεροι κατά 20 χρόνια (συγνώμη και πάλι) ενώ εκείνοι του βιβλίου μόνο δέκα. Και αν δεν το μαντέψατε από τον τίτλο του βιβλίου, τα παιδιά μας τώρα καταπιάνονται με την πορνογραφία.

Απολαύστε τους, και… choose life.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v