4 σούπερ θερινά σινεμαδάκια στην Αθήνα

Τέσσερα θερινά σινεμά στην αθηναϊκή ριβιέρα μας καλούν να απολαύσουμε τις τελευταίες ίσως προβολές του καλοκαιριού μας, πλάι στη θάλασσα.
4 σούπερ θερινά σινεμαδάκια στην Αθήνα
Το καλοκαίρι επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο και ο καιρός μας δίνει την ευκαιρία να κατηφορίσουμε προς τα παράλια της Αθήνας και να απολαύσουμε ίσως τις τελευταίες θερινές προβολές για φέτος, όπως πρέπει: Με βερμούδες, ποπ-κορν και μυρωδιά από θάλασσα.

Σινέ Ρία
Αφροδίτης 8, Βάρκιζα, τηλ.: 210 8970844
Κόκκινες πολυθρόνες, σαιζλόνγκ στις πρώτες σειρές και άνετα καναπεδάκια πίσω. Ζουμερά σουβλάκια στο φουαγιέ και αίσθηση… διακοπών, αφού βρίσκεται δίπλα στο κύμα. Σ’ αυτό το σκηνικό, στο σινεμαδάκι της Βάρκιζας, αυτή την εβδομάδα απολαμβάνουμε στις 20.15 το «Sully» του Κλιντ Ίστγουντ με την δραματική ιστορία ενός τολμηρού πιλότου-ήρωα, τον οποίο υποδύεται ο Τομ Χανκς, και στις 22.00 το “Demolition” του Ζαν Μαρκ Βαλέ, ένα ψυχολογικό δράμα με τον Τζέικ Γκίλενχαλ στο ρόλο ενός άνδρα που χάνει τη γυναίκα του και προσπαθεί να «ξαναχτίσει» τον εαυτό του. Το εισιτήριο για την κάθε προβολή στοιχίζει 8€.



Σινέ Φλοίσβος  
Πάρκο Φλοίσβου Π. Φαλήρου (έξω από την ομώνυμη Μαρίνα), τηλ.: 210 9821256
Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, η περιοχή είναι εντελώς kid friendly και ενδείκνυται σε συνδυασμό με παραθαλάσσιες βόλτες, τα σουβλάκια που ψήνονται έξω από το σινεμά είναι ζουμερά και λαχταριστά, ενώ η ίδια η «αίθουσα» είναι άνετη, με σούπερ ήχο. Αυτή την εβδομάδα, προβάλλεται στις 20.00 η κωμωδία «Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς», σίκουελ του γνωστού… ημερολογίου με τους Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ, Πάτρικ Ντέμπσεϊ και Έμα Τόμσον, και στις 22.15 το «Sully» του Κλιντ Ίστγουντ. Το εισιτήριο στοιχίζει 7,50€.



Σινέ Βοτσαλάκια
Πλαζ Βοτσαλάκια, Πειραιάς, τηλ.: 210 4227427
Ατμοσφαιρικό και σχεδόν… πάνω στην παραλία, με φόντο την Καστέλα, το Σινέ Βοτσαλάκια με ανανεωμένο, σύγχρονο εξοπλισμό μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε ταινίες πρώτης προβολής – συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα, το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς σε δύο προβολές, στις 20.00 και στις 22.15. Τα εισιτήρια στοιχίζουν 7€.



Βάρκιζα
Θάσου 22, Βάρκιζα, τηλ: 2108973926
Άλλη μία γωνιά θερινής κινηματογραφικής μαγείας στην αθηναϊκή ριβιέρα μας επιτρέπει να παρατείνουμε το καλοκαίρι στην θερινή του αίθουσα. Ο κινηματογράφος Βάρκιζα προβάλλει στις 19.45 την επιστροφή της Dory με την περιπέτεια των αξιαγάπητων ψαριών της Pixar, στην οποία η μπλε ψαρίνα αναζητά τους γονείς της - ιδανική αφορμή για απογευματινή βόλτα στη Βάρκιζα με τους πιτσιρικάδες της οικογένειας. Στις 22.00, προβάλλεται στη θερινή αίθουσα η περιπέτεια “Jason Bourne” του Πολ Γκρίνγκρας, η πολυαναμενόμενη επιστροφή του πράκτορα Μπορν που περνά… από την αγανακτισμένη Αθήνα και αναμετράται με το παρελθόν του και τη CIA. Πρωταγωνιστέι ο Ματ Ντέιμον. Τα εισιτήρια στοιχίζουν 8€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v