5 χορταστικές πρεμιέρες στα κανάλια Novacinema

Πέντε δυνατές περιπέτειες μας προσφέρουν overdose αδρεναλίνης μέσα από ισάριθμες λαμπερές πρεμιέρες στα κανάλια Novacinema.
5 χορταστικές πρεμιέρες στα κανάλια Novacinema
Ιστορίες εκδίκησης και εξιλέωσης. Περιπέτειες γεμάτες δράση, έρωτα και επικές μάχες. Λαμπεροί πρωταγωνιστές, από την Νικόλ Κίντμαν και τον Κόλιν Φερθ μέχρι τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, τον Κρίστιαν Μπέιλ και την σέξι Μίλα Κούνις. Οσκαρικοί σκηνοθέτες, όπως ο Ρίντλεϊ Σκοτ και οι δημιουργοί του Μάτριξ.

Αυτό το διάστημα, όλα τα απαραίτητα συστατικά των καλών περιπετειών είναι εδώ, συγκεντρωμένα σε πέντε δυνατές πρεμιέρες στα κανάλια Novacinema. Μάλιστα, χάρη στη δυνατότητα εγγραφής του αποκωδικοποιητή NovaBox+, θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε και να ξαναδούμε τις ταινίες όποτε το θελήσουμε. Πάρτε ανάσα και «βουτήξτε» στο σασπένς με…

…Το πεπρωμένο της Τζούπιτερ
Την ημέρα που γεννήθηκε η Τζούπιτερ, τα αστέρια της έδειχναν ένα μέλλον λαμπρό και μεγαλεπήβολο. Μόνο που τελικά, η πραγματικότητα την θέλει καθαρίστρια σπιτιών. Μέχρι που ένας γενετικά τροποποιημένος στρατιωτικός κυνηγός φτάνει στην πλανήτη για να την εντοπίσει και να της αποκαλύψει την πραγματική της μοίρα.

Οι δημιουργοί του The Matrix ξαναχτυπούν με επιστημονική φαντασία γεμάτη θέαμα και αδρεναλίνη, με την πανέμορφη Μίλα Κούνις και τον πιο δημοφιλή νεαρό ερμηνευτή του Hollywood, τον Τσάνινγκ Τάτουμ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

…Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες
Ένας γενναίος άντρας ετοιμάζεται να τα βάλει με μία πανίσχυρη αυτοκρατορία, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες σκλάβους προς την ελευθερία τους, σε μια περιπέτεια βιβλικών, κυριολεκτικά, διαστάσεων.

Τα κανάλια Novacinema, αυτή την περίοδο, μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε το υπερθέαμα που ετοίμασε ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης του «Μονομάχου», Ρίντλεϊ Σκοτ, με τον εξίσου πολυβραβευμένο Κρίστιαν Μπέιλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον ηθοποιό που μας χάρισε απίστευτες ερμηνείες στον Σκοτεινό Ιππότη και τον Οδηγό Διαπλοκής.

…Ο δικαστής
Ένας επιτυχημένος δικηγόρος επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι για να υπερασπιστεί τον πατέρα του, τον σκληρό δικαστή της πόλης, που κατηγορείται για φόνο. Και τότε ξεκινά ένα κυνήγι της αλήθειας με φόντο δεκάδες οικογενειακά μυστικά.

Δράση καταιγιστικού ρυθμού αλλά και συγκίνηση υπόσχεται η πρεμιέρα της ταινίας στα κανάλια Novacinema αυτή την περίοδο (και όποτε το θελήσουμε έκτοτε, χάρη στην υπηρεσία εγγραφής του αποκωδικοποιητή NovaBox+), με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να δίνει ρέστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δίπλα του, εξίσου υπέροχοι ηθοποιοί, όπως ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον και ο Ρόμπερτ Ντιβάλ.

…John Wick
Τι θα λέγατε για ένα ταξίδι στο μυαλό ενός πρώην εκτελεστή; Ο Τζον Γουίκ αναγκάζεται να ξαναμπεί στο παιχνίδι των εκτελέσεων από τη ρώσικη μαφία και έχει βάλει στόχο να εκδικηθεί τους γκάνγκστερ που του κατέστρεψαν τη ζωή, με φόντο μία φανταστική, σκοτεινή Νέα Υόρκη.

Ο Κιάνου Ριβς, ο Μάικλ Νίκβιστ και ο Άλφι Άλεν πρωταγωνιστούν σε αυτή τη δυνατή περιπέτεια που έρχεται να μας δώσει την ένεση αδρεναλίνης την οποία χρειαζόμαστε, μέσα από τα κανάλια Novacinema και τον αποκωδικοποιητή NovaBox+.

…Αμνησία (Before I go to sleep)
Πώς θα ήταν η ζωή σας αν ξυπνούσατε κάθε πρωί χωρίς καμία απολύτως ανάμνηση από το παρελθόν σας; Αυτή είναι η καθημερινότητα της ηρωίδας του Before I go to Sleep, μια ιστορία της γυναίκας που, εξαιτίας ενός τραυματικού ατυχήματος, ξεχνά τα πάντα και ψάχνει την αλήθεια που θα καταρρίψει όσα ήξερε.

Ένα λαμπερό καστ, με τη Νικόλ Κίντμαν και τον Κόλιν Φερθ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα σας κάνει την Αμνησία… αξέχαστη.

Όλες τις παραπάνω περιπέτειες θα τις απολαύσουμε το προσεχές διάστημα στα κανάλια Novacinema, και χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ με δυνατότητα εγγραφής, όποτε το επιθυμούμε, κρατώντας τις για πάντα στην ταινιοθήκη μας.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v