Βιβλία από 1€ στην πλατεία Κοτζιά

Με σύνθημα «το βιβλίο είναι η δύναμή σου» ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου το 21ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά.
Βιβλία από 1€ στην πλατεία Κοτζιά
Διαβάζετε μανιωδώς ό,τι πέφτει στα χέρια σας, έχετε κάρτα σε κάθε βιβλιοθήκη που βρίσκεται σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από το σπίτι σας, συμμετέχετε ανελλιπώς στους εξαμηνιαίους διαγωνισμούς μας, γιατί το ταμείο είναι μείον και 20€ για κάθε βιβλίο πολύ θα θέλατε, αλλά δεν μπορείτε να δώσετε;

Ραντεβού, λοιπόν, από τις 13 Ιανουαρίου ως τις 5 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Κοτζιά, κάθε μέρα, όλη μέρα (από τις 9.00 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ) για το 21ο ετήσιο Παζάρι Βιβλίου, που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών.

Περισσότερα από 300.000 βιβλία, 180 εκδοτικών οίκων, θα σας περιμένουν εκεί, σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 1€. Ναι, τέτοια νούμερα σημαίνουν ψάξιμο –για να εντοπίσετε, ας πούμε, τον Χέμινγουεϊ που ψάχνετε ανάμεσα σε βιβλία μαγειρικής, ή το βιβλίο μαγειρικής που πάντα θέλατε ανάμεσα σε τόνους λογοτεχνίας. Η χαρά της ανακάλυψης και της… συγκομιδής, όμως, είναι αυτή που κάνει κάθε χρόνο μια βόλτα στο παζάρι τελετουργία, και μάλιστα απολαυστική.

Κι αν ανησυχείτε για το κρύο που δε μας αφήνει ήσυχους τις τελευταίες μέρες, έχουμε κι άλλα ευχάριστα νέα: Το παζάρι βιβλίου είναι στεγασμένο και θερμαινόμενο, για να χαζεύετε και να αναζητάτε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν με τις ώρες, χωρίς να κινδυνεύετε από κρυοπαγήματα.

Οι τιμές των βιβλίων, που όπως είπαμε ξεκινούν από 1€, δεν ξεπερνούν σε καμία περίπτωση το 30% της αρχικής λιανικής τιμής τους.

Η είσοδος στον χώρο είναι από την οδό Αθηνάς, μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο –και είναι, φυσικά, ελεύθερη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v