easyWriter: Βραβεία για νέους και ωραίους συγγραφείς

Η πρώτη πλατφόρμα αυτοέκδοσης ηλεκτρονικών βιβλίων στην Ελλάδα βραβεύει πέντε υπέροχους νέους συγγραφείς στο Έναστρον, στα Εξάρχεια και είμαστε όλοι καλεσμένοι.
easyWriter: Βραβεία για νέους και ωραίους συγγραφείς
Η easyWriter, η πρώτη ελληνική πλατφόρμα αυτοέκδοσης βιβλίων σε ηλεκτρονική μορφή, διοργάνωσε τον διαγωνισμό Ψηφιακό Ιδεοδρόμιο 2015 από τον οποίο αναδείχθηκαν πέντε εξαιρετικοί –και πολλά υποσχόμενοι– νέοι συγγραφείς.

Στην τελετή απονο0μής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί απόψε, Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στις 20.00 το βράδυ στο Καφέ-Βιβλιοπωλείο Έναστρον (Σόλωνος 101, Αθήνα, τηλ. 210 3828161) θα έχουμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε από κοντά, να ακούσουμε αποσπάσματα από τα έργα, να γνωριστούμε με την ομάδα της easyWriter και, γιατί όχι, να καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις και ιδέες.

Για να πάρετε μια πρώτη γεύση από τα βιβλία του διαγωνισμού, κάντε κλικ στο όνομα του κάθε βιβλίου για να κατεβάσετε (δωρεάν στις περισσότερες περιπτώσεις) το αντίστοιχο pdf.

Στην 1η θέση: Ψέματα στα χρώματα του πάθους - Αντώνης Κορτέλης

Στη 2η θέση: Οθόνες γυάλινων συναισθημάτων - Γιάννα Ρουλιώτη

Στην 3η θέση: You are online. She is not... - Κέλλυ Παντελίδη

Στην 4η θέση: Έρωτας πίσω από τις μάσκες - Ανδρέας Μπιτάδος

Στην 5η θέση: e-πρόσκληση – Hριγόνη

Τα σχόλια της επιτροπής ήταν πολύ ενθαρρυντικά για την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων, οι οποίοι εναγκάλισαν, με τη συγγραφική τους δημιουργία, την προσπάθεια της easywriter.

Ραντεβού, λοιπόν, στις 20.00 την Παρασκευή 8 Μαΐου στο Έναστρον της Σόλωνος. Η είσοδος είναι, βέβαια, ελεύθερη.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v