Η Βικτόρια Χίσλοπ στα Public

Η δημοφιλής συγγραφέας επισκέπτεται τα Public στην Τσιμισκή στις 14 Νοεμβρίου και συμμετέχει σε εκδήλωση για τα Public της Αθήνας στις 25 Νοεμβρίου στο Gazarte.
Η Βικτόρια Χίσλοπ στα Public
Ξέρει πώς να πιάνει το νήμα της Ιστορίας για να πλέκει τις δικές της ιστορίες γεμάτες έρωτες, πάθη κι αγωνίες. Ξέρει πως μέσα από τις σελίδες των βιβλίων της να φέρνει θέματα στην επικαιρότητα και να ανοίγει συζητήσεις για ζητήματα άλλοτε «καυτά» κι άλλοτε ξεχασμένα. Και δεν αντιστέκεται στη δύναμη της Σειρήνας που την παρασύρει στα νερά της, στη Μεσόγειο, η οποία κι αυτή τη φορά αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστικό πεδίο δράσης των ηρώων της.

Η Βικτόρια Χίσλοπ- η συγγραφέας του μυθιστορήματος «Το Νησί» που συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα 100 βιβλία που καθόρισαν τη δεκαετία και αποτέλεσε το σενάριο για μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές- επιστρέφει με το νέο της έργο «Η Ανατολή» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Εκδήλωση στα Public στην Τσιμισκή
Πότε: 14 Νοεμβρίου
Ώρα: 19.00
Που: Στο Public της Τσιμισκή
Την συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραθάνος- αρχισυντάκτης του περιοδικού SOUL και δημοσιογράφος της Athens Voice
Είσοδος: Ελεύθερη

Εκδήλωση για τα Public Αθήνας
Πότε: 25 Νοεμβρίου
Ώρα: 20.00
Που: Στο GAZARTE, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54
Είσοδος: Ελεύθερη
Επισκεφθείτε το www.blog.public.gr  για περισσότερες πληροφορίες

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v