Βιβλία με έκπτωση 70% στην Πλατεία Κοτζιά

Το φθινοπωρινό παζάρι βιβλίων είναι και πάλι εδώ, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, και εκπτώσεις που ξεκινούν από το -70%.
Βιβλία με έκπτωση 70% στην Πλατεία Κοτζιά
Στην πλατεία Κοτζιά στήνεται και πάλι ένα πολύχρωμο βιβλιοπανηγύρι αυτές τις μέρες. Οι 120 συνολικά εκδότες που συμμετέχουν διαθέτουν χιλιάδες τίτλους βιβλίων (ελληνική και ξένη λογοτεχνία, παιδικά, πολιτική, ιστορία, ψυχολογία κ.ά.) με έκπτωση που ξεκινά από το -70% και… ανεβαίνουν.

Το 1ο Φθινοπωρινό Παζάρι Βιβλίου διοργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών και ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων. Το Παζάρι, που θα διαρκέσει έως τις 20 Νοεμβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων φιλοξενεί παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Κυριακή 10 Νοεμβρίου
11:00 – 12:00
«Φιλαρμονική Δήμου Αθηναίων» Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να γνωρίσουν τα παιδιά από κοντά τα μουσικά όργανα της ορχήστρας πνευστών.

12:30 – 13:30
«Οι παροιμίες του Καραγκιόζη» Παράσταση Καραγκιόζη από το θίασο Σωτήρη Χαρίδημου.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου
12:00 – 13:30
«Η χωρίς αρχή …αρχή του κόσμου» Διαδραστική παράσταση από την Ομάδα ΑΝΑΣΣΑ. Μια ποιητική και καλλιτεχνική προσέγγιση σύγχρονων κοσμολογικών απόψεων για τη γέννηση του σύμπαντος. Τα παιδιά παίζουν με τις έννοιες του ρυθμού, του χώρου και του χρόνου και κατασκευάζουν αντικείμενα εμπνευσμένα από την παράσταση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v