ΤΕΧΝΕΣΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Τα “Υβρίδια” σε ταξιδεύουν στο μέλλον -σήμερα!

Μια απίθανη διαδραστική έκθεση μας ταξιδεύει… από την Στέγη στο μέλλον, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, με την στήριξη της Cosmote.

Τα “Υβρίδια” σε ταξιδεύουν στο μέλλον -σήμερα!Η τεχνολογία έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, σκεφτόμαστε, ερωτευόμαστε, αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο. Τα social media επαναπροσδιορίζουν την κοινωνική ζωή και τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Η έκθεση «Υβρίδια: Στα όρια Τέχνης και Τεχνολογίας», που φιλοξενείται έως τις 15 Ιανουαρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, απόλυτα συνδεδεμένη με το πνεύμα της εποχής, μας προσκαλεί σε μια συναρπαστική περιπλάνηση στο Μέλλον, που είναι σχεδόν Παρόν.

Ένα χρόνο μετά την Digital Revolution, η Στέγη επιστρέφει με μια ακόμη πρωτοποριακή πρόταση προς το κοινό κάθε ηλικίας. Και η COSMOTE είναι πάντα εκεί, στηρίζοντας χορηγικά έναν διαφορετικό τρόπο ζωής: αν είσαι διαρκώς συνδεδεμένος, ας το κάνεις τουλάχιστον δημιουργικά, ανοίγοντας νέους ορίζοντες σε καρδιά, σώμα και μυαλό.

Φανταστήκατε ποτέ ότι ένας μύκητας μπορεί να σας κάνει το καλύτερο μασάζ; Ή ότι μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας σπιτική συσκευή προπαγάνδας με λιγότερα από 50 ευρώ; Πώς μπορούν να ζήσουν φυτά και ψάρια μέσα στην ίδια γυάλα με τη βοήθεια αποβλήτων από 12 δήμους της Αττικής; Ποιο είναι το άλλο σου μισό στο twitter, σύμφωνα με ένα γοητευτικό πείραμα που σε κλείνει σε ένα κινηματογραφικό δωμάτιο με καθρέφτες, για 90 κρίσιμα δευτερόλεπτα;

Προτού βγεις από τη Στέγη, μην ξεχάσεις να αφήσεις το υβριδικό σου αποτύπωμα: πάρε όποια στάση σώματος θες και το περίγραμμά σου θα τυπωθεί την ίδια στιγμή σε ένα μαύρο αυτοκόλλητο.
Σε έναν κόσμο που φλερτάρει με την τεχνολογία, η COSMOTE σε συντροφεύει σε αυτό το ψηφιακό ταξίδι γνώσης και αυτογνωσίας.

“Υβρίδια: Στα Όρια Τέχνης και Τεχνολογίας”
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Έως 15 Ιανουαρίου 2017, ώρες 12.00-21.00
Πληροφορίες: http://www.sgt.gr/gre/SPG1745/

SPONSORED LINKS

"Είναι το τακτ που είναι χρυσός, όχι η σιωπή."

Samuel Butler, 1835-1902, Άγγλος συγγραφέας

 • 168 π.X. - Τελειώνει ο Γ' Μακεδονικός Πόλεμος, όταν οι ρωμαϊκές δυνάμεις υπό τον Λεύκιο Αιμίλιο Πάολο νικούν και αιχμαλωτίζουν το βασιλιά Περσέα της Μακεδονίας.
  1675 - Ιδρύεται στην Αγγλία το αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς.
  1913 - Οι ελληνικές δυνάμεις θριαμβεύουν επί των βουλγαρικών στη Μάχη του Κιλκίς.
  1919 - Επαναστατικό κίνημα ξεσπά στην Κωνσταντινούπολη, με αρχηγό τον στρατηγό Κεμάλ πασά.
  1979 - 85 αρχαία αντικείμενα, κυρίως κεραμικά, που κατασχέθηκαν από τη Βρετανία, επιστρέφονται στην Κύπρο.
  1941 - Ξεκινάει η "Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα", η γερμανική επίθεση στην ΕΣΣΔ.

© 2002-2017 MEDIA2DAY