20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Ταύρος: Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Ταύρος
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό απόφυγε να εκνευριστείς.Οι καταστάσεις είναι πολύ καλές και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα. Ξεκινάει μια περίοδος που ότι θέλεις θα γίνεται. Αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις δείξεις το ενδιαφέρον σου στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.
Επαγγελματικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου, αλλά μην αγχώνεσαι γιατί θα τα καταφέρεις όλα στο τέλος πολύ καλά. Στα οικονομικά ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, για αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.
Αισθηματικά
Οι συνθήκες στην σχέση σου είναι κατάλληλες, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα του παρελθόντος. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην ανησυχείς, γιατί η Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό, σου ανοίγει δρόμο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΥΡΟΥ στο 9011901511
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901511: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS