20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Ταύρος: Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Ταύρος
Ο Ερμής που είναι στον Λέοντα θα ευνοήσει το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά δημιουργικές ασχολίες οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για την υλοποίηση των σχεδίων σου και η επιτυχία σου είναι εξασφαλισμένη.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις αναφορικά με καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να περιοριστείς, ειδάλλως θα παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Αισθηματικά
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, κάνε λίγη υπομονή και να είσαι σίγουρος ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΥΡΟΥ στο 9011901511
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901511: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS