20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Ταύρος: Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Ταύρος
Οι πολλές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό, σου έχουν ανεβάσει πολύ τη διάθεση, αλλά σου έχουν δημιουργήσει και κάποιες ανασφάλειες σε σχέση με εκκρεμότητες του παρελθόντος. Δε χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί η εύνοια των πλανητών σε βοηθάει να ξεπεράσεις όποια προβλήματα τυχών αντιμετωπίσεις στο δρόμο σου. Απόλαυσε τις όμορφες στιγμές που έρχονται και με την ηρεμία που αυτές σου προσφέρουν βάλε σε μια σειρά τα θέματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι η λύση τους θα είναι πολύ πιο εύκολη από όσο νομίζεις.
Επαγγελματικά
Στην δουλειά σου προτάσεις, αλλά και οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.
Αισθηματικά
Σήμερα δες μερικές καταστάσεις στην σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΥΡΟΥ στο 9011901511
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901511: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS