20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Ταύρος: Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Ταύρος
Έχεις κάνει πολύ αγώνα, αγαπητέ Ταύρε, για να φέρεις μια ισορροπία στη ζωή σου και επιπλέον σήμερα η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Η διάθεσή σου θα είναι χαρούμενη και οι κοινωνικές σου επαφές καλές. Ο Άρης από τον Λέοντα θα σε βοηθήσει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου σε κάποιες καταστάσεις, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.
Επαγγελματικά
Σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα, έχεις αρκετό άγχος για να επιτύχεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο γιατί έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.
Αισθηματικά
Τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά και έχουν προοπτικές να βελτιωθούν κι άλλο. Κάνε μια ωραία πρόταση σήμερα στο ταίρι σου και να είσαι σίγουρος ότι θα περάσετε πολύ καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να βγαίνεις λίγο περισσότερο και πολύ σύντομα θα κάνεις και την κατάλληλη γνωριμία.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΥΡΟΥ στο 9011901511
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901511: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS