20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Ταύρος: Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Ταύρος
Σήμερα οι πλανήτες θα είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου. Θα νιώθεις καλά, άνετα, ήρεμα και γαλήνια. Η πίστη που θα έχεις στον εαυτό σου θα είναι πολύ εμφανής και το ίδιο και η έλλειψη εκνευρισμού. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τα πολλά ταλέντα που έχεις, γιατί είναι σίγουρο ότι στην πορεία θα μπορέσεις να λάβεις μεγάλες ανταμοιβές από αυτά που θα έχεις κάνει.
Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις.
Αισθηματικά
Με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Λέοντα η σχέση σου μπορεί να γίνει ιδανική. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα έχουν σήμερα τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι χάρη και στην εύνοια της Αφροδίτης έφτασε η περίοδος που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΥΡΟΥ στο 9011901511
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901511: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS