20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Ιχθείς
Μια δύσκολη μέρα η σημερινή για το ζώδιό σου, αλλά η αισιοδοξία σου θα προωθήσει τα πράγματα προς όφελός σου. Η οικογένεια μπορεί να σε πιέζει για αποφάσεις, όμως καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη και υπό πίεση. Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να ακούσει τους προβληματισμούς σου και να σε κατευθύνει σωστά.
Επαγγελματικά
Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα, ενώ μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.
Αισθηματικά
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΙΧΘΕΙΣ στο 9011901522
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901522: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS