20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Ιχθείς
Αστρολογικά μπαίνεις σε μία περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτό που νιώθεις στα αγαπημένα πρόσωπα. Κατά τα άλλα, θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις, ενώ θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σου προσφέρουν λύσεις και ικανοποίηση. Θυμήσου: Αυτή την περίοδο, η λέξη-κλειδί για σένα είναι ‘Χαλαρότητα’.
Επαγγελματικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά μην πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.
Αισθηματικά
Σήμερα, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα δεις ότι κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στα αισθηματικά σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΙΧΘΕΙΣ στο 9011901522
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901522: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS