20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Ιχθείς
Η οικογένεια και γενικότερα οι δικοί σου άνθρωποι ζητούν περισσότερο χρόνο από σένα, αγαπητέ Ιχθύ και φρόντισε να τους τον δώσεις. Παράλληλα, θα πρέπει να κάνεις κάποιες καίριες αλλαγές και να εξετάσεις κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις προς την υλοποίηση των στόχων σου με σιγουριά. Συζήτησε με τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί και θα δεχθείς την κατάλληλη βοήθεια που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Εντούτοις, οι πολλές υποχρεώσεις αλλά και η στασιμότητα θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.
Αισθηματικά
Πολύ καλή μέρα για τα αισθηματικά σου. Μίλα στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι θα μπορέσεις να βρεις καλές λύσεις.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΙΧΘΕΙΣ στο 9011901522
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901522: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS