20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Ιχθείς
Την γλυκιά μελαγχολία που την πήρες αγκαλιά το πρωί και ξυπνήσατε μαζί, θα την ακολουθήσει μια έκρηξη αισιοδοξίας. Από τις εκρήξεις όμως υπάρχουν και θύματα, οπότε λίγη προσοχή στο που θα βρίσκεσαι και με ποιους. ..την στιγμή της έκρηξης. Πολλές φορές αυτή η αισιοδοξία μπορεί να είναι και φανταστική, γιατί αλλιώς σου παρουσιάζουν τις καταστάσεις που σε αφορούν και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα. Καλό είναι να ελέγχεις και τις καταστάσεις, αλλά και αυτούς που τις δημιουργούν.
Επαγγελματικά
Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στην δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλά θα κάνεις να μην παρασύρεσαι σε έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.
Αισθηματικά
Είσαι από τα ζώδια που δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την υπομονή σου μπορείς και του συμπαραστέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να περνάει.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΙΧΘΕΙΣ στο 9011901522
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901522: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS