20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Ιχθείς
Μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάτι υποβόσκει που δεν το έχεις καταλάβει. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και κοίτα να μην αφήσεις να σε επηρεάσει, οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου έχεις κάνει πολλές κινήσεις. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεχαστείς από όλα αυτά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και στο μέλλον θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.
Αισθηματικά
Θα τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Την Κυριακή σου θα την περάσεις ερωτικά και θα έχεις μεγάλη ευχαρίστηση. Και αν ακόμη έχεις μοναξιά, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε ευνοϊκή περίοδο για εσένα, που σε περιμένει καινούργια γνωριμία.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΙΧΘΕΙΣ στο 9011901522
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901522: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS