20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Ιχθείς
Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει πολύ ψυχικά. Όλα αυτά θα αλλάξουν από δω και στο εξής. Ξεκινάει μια περίοδος δημιουργίας. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Κοίτα να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες απόψε και τα καλύτερα έρχονται.
Επαγγελματικά
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ότι κάνεις πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά.
Αισθηματικά
Εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου σήμερα που έχεις για το ταίρι σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά και ευχάριστα.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΙΧΘΕΙΣ στο 9011901522
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901522: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS