21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Υδροχόος: Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Υδροχόος
Μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για το ζώδιό σου για να έρθεις σε επαφή με άτομα που γνώρισες πρόσφατα και θέλεις να ενδυναμώσεις τη γνωριμία. Αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο αλλά μην παρασυρθείς και παραμελήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τις δικές σου ανάγκες.
Επαγγελματικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου. Περιόρισε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα.
Αισθηματικά
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα ανατρέψουν τελείως τις μέχρι τώρα προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ στο 9011901521
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901521: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS