21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Υδροχόος: Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Υδροχόος
Η σημερινή μέρα βάζει το ζώδιό σου σε μια πιο ήρεμη και αρμονική φάση, ώστε να διαθέσεις τον χρόνο σου δημιουργικά. Μην απομακρυνθείς από το περιβάλλον που σε στηρίζει. Μίλησε και πέρνα την ημέρα σου με άτομα που μπορεί να έχεις παρεξηγήσει και φέρσου μεγαλόψυχα αν κάποιος σου ζητήσει βοήθεια ή ακόμα και συγγνώμη. Μπορείς επίσης να φροντίσεις το σπίτι σου και να ασχοληθείς με τη διακόσμηση.
Επαγγελματικά
Σήμερα θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς όμως, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.
Αισθηματικά
Άφησε τους εγωισμούς και μίλησε ανοιχτά με το ταίρι σου. Μπορεί να βελτιωθεί πολύ η σχέση σου αν αλλάξεις λίγο συμπεριφορά.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ στο 9011901521
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901521: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS