21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Υδροχόος: Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Υδροχόος
Είσαι ένα άτομο που ξέρεις να δίνεις δύναμη και χαρά σε όλο τον κόσμο. Κράτα όμως και λίγη χαρά για σένα, αλλά και δύναμη. Δεν μπορείς να χαίρεσαι μόνο όταν οι άλλοι είναι ικανοποιημένοι και να μην κάνεις τίποτα για να προσφέρεις σε σένα. Μάλλον δεν εκτιμάς τον εαυτό σου ή έχεις επικεντρωθεί στους άλλους και έχεις ξεχάσει εσένα και το γεγονός ότι είσαι άνθρωπος και έχεις και εσύ ανάγκες. Συνεπώς άσε λίγο τους άλλους και κοίτα να δεις κάπως και τον εαυτό σου.
Επαγγελματικά
Στην δουλειά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Αισθηματικά
Μπορείς στην σχέση σου να συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις καταστάσεις που μπορεί να σε στεναχωρούν και σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ στο 9011901521
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901521: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS