21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Υδροχόος: Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Υδροχόος
Δύσκολη μέρα προβλέπεται η σημερινή για το ζώδιό σου, καθώς έχεις μπροστά σου ριζικές αλλαγές. Αν θέλεις να υπερβείς τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, πάψε να εστιάζεις στις επιθυμίες και στις προσδοκίες των άλλων και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή και κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθείς με τα δικά σου προβλήματα και ζητούμενα.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση της εβδομάδας. Στα οικονομικά, προσπάθησε να κινηθείς όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Αισθηματικά
Μια καλή μέρα για τα αισθηματικά σου. Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που νιώθεις, ώστε να περάσετε κι οι δυο πολύ όμορφα.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ στο 9011901521
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901521: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS