22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Αιγόκερως
Φρόντισε να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις και πρόβλημα έντονου άγχους, αλλά και κόπωσης και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς και με την χαλαρότητα, να φτάσεις στους στόχους που θέλεις.
Επαγγελματικά
Σήμερα θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Στα οικονομικά θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Αισθηματικά
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ στο 9011901519
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901519: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS