22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Αιγόκερως
Συναντήσεις και νέες γνωριμίες με ξεχωριστούς ανθρώπους φέρνει η σημερινή μέρα για το ζώδιό σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα έχεις όρεξη να λύσεις παλιές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Οι ιδέες σου θα είναι πολύ καλές, ενώ οι ικανότητές σου θα κάνουν μεγάλη εντύπωση στον περίγυρό σου. Η επίλυση οικογενειακών θεμάτων επίσης ευνοείται σήμερα.
Επαγγελματικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες αντιθέσεις και αυτή τη στιγμή δεν θα σε συνέφερε κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη.
Αισθηματικά
Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική. Αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε κάνει να χαρείς, να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ στο 9011901519
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901519: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS