22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε όλες τις κινήσεις σου. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθη που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προσπάθησε να κάνεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες στην πορεία θα είναι στο πλευρό σου.
Επαγγελματικά
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες αντιθέσεις και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.
Αισθηματικά
Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ευνοεί εσένα που δεν έχεις ταίρι για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ στο 9011901519
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901519: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS