22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Αιγόκερως
Προσπάθησε, αγαπητέ Αιγόκερε, να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας: Για να τα βγάλεις πέρα σήμερα πρέπει να έχεις τεράστιο δυναμισμό και είναι σίγουρο ότι όλα θα τα ξεπεράσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά σου θα βρίσκονται σε καλή ισορροπία, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα σήμερα ευνοούνται.
Αισθηματικά
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, καλό θα είναι να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να ασχοληθείς με κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ στο 9011901519
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901519: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS