22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Αιγόκερως
Ο Ερμής που είναι στον Καρκίνο και σε ευνοεί, θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα και θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Πάρε δύναμη για να τακτοποιήσεις θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Μήπως έχεις ανασφάλειες για κάποια ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά; Μην ανησυχείς! Σιγά-σιγά ξεκαθαρίζουν. Η κοινωνικότητά σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Μη χάσεις αυτή την ευκαιρία για να κάνεις πολλές δημόσιες σχέσεις.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, προτάσεις αλλά και οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικά
Η σχέση σου αρχίζει και μπαίνει σε άλλη φάση πιο καλύτερη και πιο ξεκάθαρη. Θα μπορέσεις να πλησιάσεις περισσότερο τα ταίρι σου και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ στο 9011901519
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901519: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS