22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Αιγόκερως
Ο Ερμής που από σήμερα μπαίνει στον Ζυγό δίνει στο ζώδιό σου πολύ καλές επιρροές. Θα βελτιώσει πάρα πολύ την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς σε δικά σου άτομα και να πεις πράγματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσες. Η κοινωνικότητά σου επίσης θα ενισχυθεί και σε συνδυασμό με την ενεργητικότητα που θα έχεις θα μπορέσεις να καταφέρεις θαυμάσια πράγματα.
Επαγγελματικά
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα στα επαγγελματικά σου, γιατί τα έχεις δρομολογήσει όλα τόσο καλά, που όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Στα οικονομικά, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη αλλά και ‘ανοίγματα’ που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.
Αισθηματικά
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να προσφέρεις στο ταίρι σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να του δώσεις αυτά που ζητάει. Αν ακόμη ψάχνεις ταίρι, άλλαξε λίγο την οπτική σου και θα δεις ότι θα έρθει πολύ σύντομα η νέα γνωριμία.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ στο 9011901519
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901519: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS