22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Αιγόκερως
Ήρθε ο καιρός, αγαπητέ Αιγόκερε, που θα πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις κάποια πράγματα με τελείως διαφορετικό μάτι. Βάλε ένα τέλος στην απαισιοδοξία, γιατί με αυτή τη στάση δεν θα καταφέρεις τίποτα. Είσαι σε μια περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να το περάσεις ευχάριστα με αγαπημένα άτομα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.
Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις μια αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, αλλά οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Αισθηματικά
Στασιμότητα προβλέπεται σήμερα στα αισθηματικά σου, αλλά αν θέλεις, μπορείς να βρεις τρόπους να κάνεις τη σχέση σου να κινηθεί πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνεις θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ στο 9011901519
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901519: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS