21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Κριός: Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Κριός
Σήμερα νοιώθεις ότι έχεις τόση ενέργεια, που θα μπορούσες να φέρεις εις πέρας - εκτός από τις δικές σου υποθέσεις - και τις εκκρεμότητες των άλλων. Μην το παρακάνεις όμως. Καλύτερα ασχολήσου με τα δικά σου και γιατί όχι ρίξτο και λίγο έξω το βραδάκι. Διάλεξε μια καλή και χαλαρή παρέα και διασκέδασε όσο μπορείς. Έτσι θα φορτίσεις την ενέργειά σου και για τα επόμενα που έρχονται και που δεν πρόκειται να σε προσπεράσουν τις επόμενες μέρες.
Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά με δικά σου άτομα. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.
Αισθηματικά
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα. Απόφυγε σήμερα να αναφερθείς στο ταίρι σου, σε ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901510
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901510: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS