21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Κριός: Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Κριός
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι αντί να σκέφτεσαι μόνο τη διασκέδαση, να προσπαθήσεις να ανασύρεις υποθέσεις που αφορούν στο φιλικό σου περιβάλλον και παραμένουν άλυτες βαραίνοντας τις σχέσεις σου. Φίλοι που σε υποστηρίζουν θα είναι πολύ θετικοί και θα σε βοηθήσουν να λύσεις παλιές παρεξηγήσεις.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε άγχωναν μέχρι τώρα, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Οικονομικές συναλλαγές και νομικά θέματα δεν ευνοούνται.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες. Προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση σε χαμηλούς τόνους να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901510
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901510: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS