21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Κριός: Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Κριός
Κάποιο γεγονός προβλέπεται σήμερα να πληροφορηθείς, αγαπητέ Κριέ, το οποίο δεν θα σου αρέσει και τόσο πολύ. Πιθανόν να κατηγορηθείς από κάποια άτομα που δεν ξέρουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα και να ειπωθούν πράγματα ανυπόστατα. Φρόντισε να αναλάβεις δράση και να μην κρατήσεις παθητική στάση, ώστε να μπορέσεις να κατατροπώσεις οποιοδήποτε εμπόδιο σταθεί στον δρόμο σου.
Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά θέματα θα σε φορτίσουν σήμερα αρκετά. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί δεν θα μπορέσεις να δρομολογήσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά πρέπει να ηρεμήσεις, γιατί έχεις μπει σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.
Αισθηματικά
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Έχεις πολλή υπομονή και στέκεσαι δίπλα στο ταίρι σου σε ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, ο Άρης σού δίνει έντονο ερωτισμό ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901510
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901510: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS