21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Κριός: Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Κριός
Από σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα θέλεις να λύσεις κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά. Θα έχεις επίσης πολύ καλές ιδέες για το μέλλον που στην πορεία θα πρέπει να αρχίσεις να τις υλοποιείς γιατί θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις νομικά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.
Αισθηματικά
Κάποιες λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα η μοναξιά σου θα πάρει τέλος. Μια καινούργια γνωριμία έρχεται που θα σε ενθουσιάσει αρκετά.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901510
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901510: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS