21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Κριός: Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.

Ημερήσια Πρόβλεψη

Προβλέψεις: Ημερήσια, Εβδομαδιαία, Μηνιαία, Ετήσια
Κριός
Κατά καιρούς νέες ιδέες εμφανίζονται στο μυαλό σου, πάνω στα θέματα της ζωής σου. Μέχρι στιγμής δεν είχες την διάθεση να ανακαλύψεις τι από όλα αυτά μπορεί να δουλέψει για το δικό σου όφελος. Ήρθε η ώρα. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις την πραγματοποίηση ιδεών που έχεις δουλέψει στο παρελθόν. Μόνο προσπάθησε να ωριμάσεις ταυτόχρονα, γιατί τα σημαντικά έργα για να υλοποιηθούν θέλουν ηγέτες και εσύ το έχεις και είναι σίγουρο ότι αυτό που θέλεις, θα το πετύχεις πολύ εύκολα.
Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά θα περάσουν διακυμάνσεις, για αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις και τι θα ξοδέψεις.
Αισθηματικά
Καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και κάνετε κάποιο πρόγραμμα για σήμερα, που θα ευχαριστήσει και τους δύο αρκετά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901510
Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901510: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS