ΖΩΔΙΑΣκορπιός

Σκορπιός: Ημερήσια Πρόβλεψη 25-7-2017

Ελκυστικός, εκδικητικός και παθιασμένος ο Σκορπιός κινείται αποκλειστικά από το ένστικτό του.

24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Βρίσκονται πολύ κοντά σας νέες θετικές εξελίξεις, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή ο φόρτος υποχρεώσεων και τα άγχη σας δεν σας επιτρέπουν να το δείτε. Τώρα θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια, μην κρύβετε τα ταλέντα σας, είναι η ευκαιρία να λάμψετε, μην τη χάσετε, διότι από την πορεία αυτών των ημερών θα κριθούν πολλά που αφορούν το μέλλον των σχεδίων σας.
SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY