ΖΩΔΙΑΛέων

Λέων: Ημερήσια Πρόβλεψη 25-7-2017

Ένας, αλλά θαρρα-λέων, με την απαίτηση όλοι γύρω του να τον θαυμάζουν και να τον προσκυνούν.

23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

Οι αποφάσεις σας μετράνε περισσότερο από όσο εσείς αντιλαμβάνεστε. Μάθετε πόση επιρροή έχετε στο εργασιακό σας περιβάλλον. Καλείστε να γνωρίζετε αυτή τη στιγμή ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας, ποιοι οι εχθροί σας και ποιοι θα μπορούσαν να συμπαραταχτούν μαζί σας. Πρέπει να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε τον εαυτό σας στον έλεγχο άλλων.
SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY