ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Ημερήσια Πρόβλεψη 25-7-2017

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Σήμερα, στον χρηματοπιστωτικό τομέα ενθαρρύνεστε να πάρετε μια τολμηρή και θετική προσέγγιση στα οικονομικά σας. Αυτό ξεκινά με την θετική διάθεση, και αναγνωρίζοντας τη δική σας εγγενή αξία. Ναι, θα πρέπει να αποδείξετε τον εαυτό σας πολλά, αλλά θα πρέπει να μάθετε να είσαστε ένας ευγενής κριτής του εαυτού σας. ταυτόχρονα έχετε πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα για μια μόνιμη σχέση.
SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY