ΖΩΔΙΑΙχθείς

Ιχθείς: Μηνιαία Πρόβλεψη Μάϊος 2018

Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

ΓΕΝΙΚΑ: Ριζικές αλλαγές αναμένεται να δεχτεί η καθημερινότητά σας,ενώ είναι πιθανό να αλλάξει ακόμα και η συμπεριφορά σας. Είναι για εσάς μια περίοδος, όπου θα έρχονται στην επιφάνεια παρασκηνιακές κινήσεις ανθρώπων που δρούσαν σε βάρος της ιδιωτικής σας ζωής ή της οικογένειας σας. Οι μετακινήσεις σας πολλαπλασιάζονται, ενδεχομένως και με τη μορφή ταξιδιών που έχουν, όμως, κάποιον στόχο. Υπάρχει η πιθανότητα επίσης, να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο ή να αναβαθμίσετε τεχνολογικές συσκευές, βελτιώνοντας έτσι τις μετακινήσεις σας και τις επικοινωνίες σας. Θα διαπιστώσετε πως οι αλλαγές που γίνονται θα είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες, όμως να θυμάστε πως γίνονται για τη βελτίωση της καθημερινότητά σας, αλλά και της κοινωνικότητας σας.
SPONSORED LINKS

"Καμιά εξαιρετική δουλειά δεν μπορεί να γίνει χωρίς συγκέντρωση και αυτοθυσία και μόχθο και αμφιβολία."

Μαξ Μπίρμπομ

  • 1812 - Ο Ναπολέων και οι Γάλλοι εισβάλλουν στην Ρωσική Αυτοκρατορία.
    1821 - Ιδρύεται με απόφαση των Προκρίτων Ύδρας η πρώτη Αστυνομία στην Ελλάδα.
    1894 - Η ΔΟΕ αποφασίζει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων κάθε 4 χρόνια.
    1913 - Η Ελλάδα και η Σερβία διαλύουν τη συμμαχία τους με τη Βουλγαρία, λόγω αμφισβήτησης των συνόρων στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.
    1947 - Ένας Αμερικανός πιλότος αναφέρει ότι, είδε άγνωστα αντικείμενα να πετούν στον ουρανό, κοντά στο βουνό Ρέινιερ κοντά στην Ουάσιγκτον, τα οποία περιγράφει ως "ιπτάμενους δίσκους".

© 2002-2018 MEDIA2DAY