ΖΩΔΙΑΙχθείς

Ιχθείς: Ημερήσια Πρόβλεψη

Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Η μέρα ευνοεί το ζώδιό σου για την προώθηση σχεδίων που αφορούν θέματα που καθυστερούσαν. Δείξε προσοχή σε πληροφορίες που έρχονται σε σένα με τυχαίο τρόπο και από εκεί που δεν το περιμένεις. Φιλικά σου πρόσωπα σε στηρίζουν με ευγένεια και αγάπη. Μην τους αγνοείς θεωρώντας ότι δεν έχουν κάτι να πουν.
Επαγγελματικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα ριχτείς στη δουλειά για να τελειώσεις θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια, γιατί θα γίνουν λάθη που δεν θα σε συμφέρουν.
Αισθηματικά
Σήμερα θα σε απασχολήσει έντονα ο αισθηματικός σου τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΙΧΘΕΙΣ στο 9011901522

Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901510: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS

"Ένας άντρας που δεν λέει ψέματα σε μια γυναίκα, δεν νοιάζεται πολύ για τα αισθήματά της."

Olin Miller, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1806 - Μάχη της Ιένας: Ο Αυτοκράτορας Ναπολέων Βοναπάρτης εκμηδενίζει τον πρωσσικό στρατό.

    1915 - Η Βουλγαρία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Σερβίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος).

© 2002-2015 MEDIA2DAY