ΖΩΔΙΑΥδροχόος

Υδροχόος: Ημερήσια Πρόβλεψη

Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής από σήμερα που επανέρχεται στην ορθή φορά του και αυτό σηματοδοτεί για το ζώδιό σου μεγάλες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου, ξεχνώντας ευαισθησίες και στενοχώριες. Βέβαια σε αυτό θα έχει συμβάλει και η αλλαγή της δικής σου αντιμετώπισης απέναντι σε σοβαρά θέματα και το γεγονός ότι άνοιξες τον τοίχο που είχες περικλείσει τη ζωή σου, αποκλείοντας άτομα τα οποία σε διαφορετικές περιπτώσεις θα σε είχαν βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις πιο γρήγορα. Συμπέρασμα: Μην κλείνεις τους ανθρώπους έξω από τον τοίχο που χρησιμοποιείς σαν ασπίδα προστασίας.
Επαγγελματικά
Ο δυναμισμός που θα έχεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι μεγάλος και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και να παρασυρθείς σε αγορές.
Αισθηματικά
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ στο 9011901521

Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901510: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS

"Ένας άνθρωπος αξίζει τόσο όσο αξίζει αυτό που αγαπάει."

Saul Bellow, Αμερικανοκαναδός συγγραφέας

  • 1827 - Ναυμαχία του Ναυαρίνου, Οι τρεις "Προστάτιδες Δυνάμεις" (Μεγάλες Δυνάμεις) καταστρέφουν τον Τουρκικό στόλο.

    1912 - Μικρό άγημα του Ελληνικού Στόλου, υπό τον Ταγματάρχη Ιουλιανό Κονταράτο, απελευθερώνει τη νήσο Λήμνο και υψώνει την Ελληνική Σημαία. Έτσι εξασφαλίζεται ο σπουδαιότατος λιμένας του Μούδρου, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως ναυτική βάση σ όλη τη διάρκεια του πολέμου.

© 2002-2015 MEDIA2DAY