ΖΩΔΙΑΑιγόκερως

Αιγόκερως: Ημερήσια Πρόβλεψη 25-8-2016

Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Όλη αυτή η περίοδος είναι ουσιαστικά προπαρασκευαστική για τα μεγάλα προβλήματα που σας περιμένουν από το τέλος του Σεπτεμβρίου. Δώστε σήμερα μια κάποια βάση στην πολύ καλή σχέση του Πλούτωνα από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, η οποία θα σας επιτρέψει να έχετε καλή σχέση με το υποσυνείδητό σας, με την διαίσθησή σας, αλλά θα σας επιτρέψει επίσης να έχετε κοντά σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους, ώστε να παρηγορηθείτε σε πολλούς από τους φόβους σας και σε πολλές από τις ανησυχίες σας. να είστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί αν έχετε νομικά και κληρονομικά θέματα, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Και επίσης, να μην θεωρείτε δεδομένη την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων, θα πρέπει κι εσείς να δώσετε δείγματα ότι εκτιμάτε τους άλλους. 
SPONSORED LINKS

"Λίγη αβεβαιότητα κάνει καλό σε όλους."

Χένρυ Κίσσιγκερ, 1923-, Αμερικανός πολιτικός

 • 79 - Το ηφαίστειο Βεζούβιος εκρήγνυται θάβοντας την Πομπηία και το Ερκυλένιο (Ηράκλεια).
  1422 - Ο Έλληνας αυτοκράτορας Μανουήλ Β' αποκρούει ισχυρή επίθεση 50.000 Τούρκων υπό τον Μουράτ Β' κατά της Κωνσταντινουπόλεως. Ο Μουράτ χρησιμοποιεί την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί ως κατοικία του.
  1456 - O Γουτεμβέργιος ολοκληρώνει την πρώτη εκτύπωση της Βίβλου.
  1831 - Ο Δαρβίνος σαλπάρει με το πλοίο Beagle για ένα πενταετές ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Οι πληροφορίες που θα συλλέξει και οι παρατηρήσεις του θα τον οδηγήσουν στη θεωρία ότι τα είδη εξελίσσονται προσαρμοζόμενα στο περιβάλλον τους.
  1847 - Η Σαρλότ Μπροντέ ολοκληρώνει το χειρόγραφο έργο της «Τζέιν Έιρ».
  1853 - Ετοιμάζονται για πρώτη φορά τηγανιτές πατάτες σε μορφή «τσιπς». 'Ένας Αμερικανός μάγειρας, ο Τζορτζ Κραμ, στο Σαρατόγκα Σπρίνγκς της Νέας Υόρκης, αγανακτισμένος από τα παράπονα ενός πελάτη, αποφασίζει να του σερβίρει πατάτες τόσο λεπτοκομμένες που να δυσκολευτεί να τις πιάσει με το πιρούνι του. Αυτές οι λεπτοκομμένες τηγανιτές πατάτες θα αποδειχθούν τεράστια οικονομική επιτυχία.
  1891 - Ο Τόμας Έντισον κατοχυρώνει τον κινηματογραφικό φακό.
  1909 - Αρχίζουν οι εργασίες διαμόρφωσης ανισόπεδου διαύλου στη Διώρυγα του Παναμά.

© 2002-2016 MEDIA2DAY