ΖΩΔΙΑΚριός

Κριός: Ημερήσια Πρόβλεψη

Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Μεγάλες αλλαγές προβλέπονται σύντομα για το ζώδιό σου, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε οριακά επίπεδα κούρασης. Θα χρειαστεί να οργανωθείς πολύ καλά για να καταφέρεις να ανταποκριθείς στις πιέσεις και να εκμεταλλευτείς αποτελεσματικά τις ευκαιρίες που θα έρθουν. Είσαι σε θέση να διορθώσεις πολλά από όσα άφησες πίσω σου, χωρίς να τα ολοκληρώσεις ή να τα αξιοποιήσεις με ιδιαίτερα εποικοδομητικό τρόπο.
Επαγγελματικά
Επαγγελματικά σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, απόφυγε να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα που έχεις από το παρελθόν και σε προβληματίζουν.
Αισθηματικά
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901510

Newsphone Hellas, Ελ. Βενιζέλου 280 Τ.Κ 176 75. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους και υποστηρίζεται από τηλ. κέντρο. 9011901510: κόστος 1.48€ λεπτό/σταθερό, 1.57€ λεπτό/κινητό. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Help Line: 210 9472167

SPONSORED LINKS

"Η πραγματική ευτυχία βρίσκεται στις αισθήσεις και η αρετή δεν ικανοποιεί καμιά από αυτές."

Μαρκήσιος Ντε Σαντ

  • 1520 - Ο Φερδινάνδος Μαγγελάνος, περνώντας από τον πορθμό που σήμερα φέρει το όνομά του, γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος εξερευνητής που φτάνει στον Ειρηνικό Ωκεανό μέσω του Ατλαντικού Ωκεανού.
    1582 - Ο 18χρονος Ουίλλιαμ Σαίξπηρ και η 26χρονη Ανν Χάθαγουεϊ πληρώνουν 40 αγγλικές λίρες για να βγάλουν άδεια γάμου.
    1814 - Οι «Τάιμς του Λονδίνου» είναι η πρώτη εφημερίδα που κάνει χρήση ατμοκίνητου πιεστηρίου για την εκτύπωσή της.

© 2002-2015 MEDIA2DAY