Xαμούλης με τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι στη Σουηδία

Ξεσήκωσε τα πλήθη η Μαρίνα Σάττι με την πρώτη της πρόβα στην σκηνή του Μάλμε στη Σουηδία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου.

Xαμούλης με τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι στη Σουηδία

Λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό της 9ης Μαΐου, στον οποίο θα συμμετάσχει, η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε το κοινό των social media (οι πρόβες δεν είναι ανοιχτές στο κοινό) με την άψογη ερμηνεία της και την ευρηματική σκηνική παρουσία που επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Στην τεχνική πρόβα είδαμε για πρώτη φορά και τα ρούχα που θα φορέσει η ερμηνεύτρια στη σκηνή της Μάλμε Αρένα για τις δύο βραδιές, ένα ρομαντίκ φουτουριστικό σύνολο που δένει καταπληκτικά με τις αντιθέσεις και τον πλουραλισμό του Ζαριού της.

Το ραντεβού της ελληνικής αποστολής ανανεώνεται για τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, στη δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής, μία εβδομάδα πριν την εμφάνιση στον Β’ Ημιτελικό, όπου η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στην τρίτη θέση.

Περιττό, βέβαια, να αναφέρουμε ότι το Twitter πήρε φωτιά με τα βίντεο από την πρόβα. Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά ποστ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v