Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα; Οι πρώτες προβλέψεις

Κάποιες βροχές αναμένουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, και θερμοκρασίες γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τις πρώτες προγνώσεις από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα; Οι πρώτες προβλέψεις

Άστατος θα είναι ο καιρός το Πάσχα, σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά στοιχεία, όπως εξήγησε ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Συγκεκριμένα, την Μεγάλη Εβδομάδα αναμένονται κάποιες κακοκαιρίες, προς μεγάλη απογοήτευση όσων έσπευσαν να ανεβάσουν τα χειμωνιάτικα στο πατάρι.

«Θα περάσουν κάποιες κακοκαιρίες, θα έχουμε κάποιες βροχές μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρουσάκης, προσθέτοντας πως «δεν αποκλείεται εκεί κοντά στο Πάσχα, δηλαδή Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα να περάσει πάλι ένα κύμα κακοκαιρίας για να μας δώσει κάποιες βροχές και να ρίξει λίγο τη θερμοκρασία σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα».

Ο ίδιος, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κάποια ακραία κατάσταση ή σφοδρή κακοκαιρία. Ως προς τις θερμοκρασίες, ο κ. Μαρουσάκης σημείωσε ότι αναμένονται περί τους 22-23 βαθμοί Κελσίου.

«Αν δεν περάσει αυτή η κακοκαιρία που θέλουν τα τελευταία μακροπρόθεσμα στοιχεία, πιστεύω ότι μόνο μπόρες θα απασχολήσουν το μεσημέρι και το απόγευμα την κεντρική και βόρεια Ελλάδα», διευκρίνισε ο ίδιος.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v